Hirdetés
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Pedig a Special Edition-ra van a legtöbb mod, a régebbi modokat is szinte már csak SE-n updatelik. Elég ha megnézed mennyi mod elérhető a két verzióra, meg az össz letöltések száma is sokatmondó
Az SE minden tekintetben jobb, mondhatni hogy a ráncfelvarrt változata a Skyrimnek. Én is Steam-en modoltam, semmi gondom nem volt vele, igaz én is előre összerakott modlistából indultam ki. Gondolkodtam rajta hogy újra nekiállok valamikor full saját összeállítással, most hogy meglett a lifetime nexus premium-om, így már legalább nem kell várnom a letöltésekre
-
cSuwwi
senior tag
Az a baj a nexusos gyűjteményekkel, hogy csak fizetős accal van értelme letölteni őket, egyrészt a speedlimit miatt, másrészt nem aktivál semmit (ez az igazi büntetés) mert egyesével kell mindenre rányomni.
Egy nagyobb kollekciónál van 1000+ addon, hát sok szerencsét...
Persze szemezgetni jó, de a nagyobbaknál tucatnyi összefésülő patch van, hogy elinduljanak együtt. Én tavaly nyáron/ősszel játszottam velük, de inkább a nulláról építettem meg előfizu nélkül.
Én azt szoktam javasolni, hogy felpatchelt játéknál a top letöltéseken vagy legtöbb upvoteosokon kell elindulni sorban, egyesével hogy mire van szükséged. Az első mondjuk 50-et felrakod már minőségi ugrás lesz. -
ron8
senior tag
Tavaly sok gondom volt amikor először rákaptam a “szerre”. Mindig elolvasom a leírást, és hát nagyjából már tudom mi ütközhet mivel..És nem követem el azt a hibát amit tavaly, hogy egyszerre felrakok 20-30 modot, és csak utána állok neki tesztelni
..
Meg persze szerencse is kell hozzá, az ember úgysem tud mindenre gondolni, de egyébként én is megvagyok lepve hogy viszonylag crash nélkül tudok játszani.. -
®abstract®
őstag
ja. az eso már idén 10 éves.. faxa meg minden-110 gb kb.de nem izgat..ebben az jó,hogy reszelgetik,emiatt nem avulgat..
elvagyok a tes-s-se vel.nehogy azt hidd-kb. 200 db os mod készlet is csak bepotolja amit a bethesda kihagyott a játékból..nekem most 370 db os= ez 150 gb..mindezt manuálisan.cumi volt..
-
®abstract®
őstag
szia! ez a game csúnyán öregszik
emiatt hasznos a moddolas..ha nem ismered a vortex mod managert akkor érdemes telepíteni
ez kelleni fog mindenfajta modhoz,hogy átlátható legyen mit csinálsz. visszafele olvasol akkor sok tippet meg tanacsot kapsz.vannak az all in one mod= aio mod csomagok amikben több 100 db van szóval van minden. utube videók alapján is el tudsz indulni meg a nexusmod on is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest