- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
homerhamm
üzenetére
Mint a TC2-ben. Szóval azt mondanám nem sz*rja a pénzt.
Minden opció növeli a pénzt, pl. AI nehézség, TCS, ESP, ABS off stb., ez a része hasonlít a Forzához.
Viszont minden kocsid és vanity itemed 1 az 1-ben átvihető Motorfestbe, ingyen.
Tuningok nem, azokat ki kell farmolni újra.#1313CJ4567
Végül nekem szimplán TAA-n recésebb 1440p-n, lehet majd itt is bevetem, amit a TC2-ben, virtuális 4k felbontás, és TAA OFF.Amúgy engem kb. megvett a játék, letoltam mind az 5 playlistet, nagyon vivid a világ, tetszenek az autók is, zenék, autó hangok annyira nem, de szerintem elővételezem magamnak a Gold editiont.
-
Desy
tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Te miért nem?
A világ írott nyelvének több mint a fele Kínai.
A beszélt nyelveknek több mint harmada szintén Kínai.
A világ Kínából öltözködik és szerzi be a mindenféle tech. jelentős részét.
Néhány évtized és ez a nyelv uralja a világot...
A gazdaság Hongkongban kezdődik és Pekingben ér véget. A többi a hab... -
válasz
homerhamm
üzenetére
Igen,sajnos sokszor szenvedős. Mostanában kettőt megyek minden heti versenyen és az kevés,de nincs többre türelmem. A kevert versenyen most tiszta szerencsejáték HC autóval az ugratók mögötti rész. A múlt heti Monstem truckot krossz pályán már az első után elengedtem. Ment mindenfelé az autó,nem győztem tekerni a kormányt.
CJ4567- Meg szerettem volna csinálni az F1 versenyt olyan aktarészekkel,hogy legyen esély jó időre. Mondjuk a levágások után nagyon szenvedősek a kigyorsítások,úgy sem ment volna hibátlanra.
-
válasz
homerhamm
üzenetére
Háromszor próbálkoztam, mind a háromszor, egy kapunál eltévedtem. De még az egyik kapunál van egy fa is, amibe könnyű belerongyolni. Nem ez a kedvenc hetem.
A cabrio bmw-s versenyen is beleakadtam a falba többször is ,de az több mint 6 perc, unalmas többször megcsinálni. 
-
envagyok
veterán
válasz
homerhamm
üzenetére
Rájöttem hogy a nagyobbik fiam elkezdett vele játszani még régen, és valami versenyt kellene befejezni, amit elkezdett. Hol lehet megnézni, hogy merre kell menni, mert nem mutat semmit?
Vagy hogy lehet kilépni a versenyből?
Esetleg van mód resetelni a sztorit, mert nem is tudtam hogy pár órát nyomta a nagyobbik kölök. -
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- OLED TV topic
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahogy falon se tudsz autózni, mert lassít a játék.
TC2-ben más a fizika, többféle "mód" van, másképp működik a summit is, van hajó és repülő, másképp működnek az alkatrészek.