- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KenBlock43
üzenetére
Most eljutottam oda, hogy 1440x900(ez a külső monitor nativ felbotása), high-medium beállítások, fxaa, ssao mellett elfut 30 fps-en, csak néha-néha megy be alá. Viszont esőben, fák között esélytelen. Van, hogy 20-ra leesik, és 1280x800-ban sem nagyon megy ilyenkor 30 fölé. De a többi részen legalább jó.
Viszont majdnem minden indítás után el kell állítgatni(jó esetben csak a felbontást) majd vissza, különben fix 30 fps mellett is röcög. Ha állítgatom, utána jó. Na ezt ki érti..

(#5037) hunfatal:
Nálam megy DFGT-vel, de nem úgy, mint az alap. A gombok össze vissza vannak, és nem tudom úgy visszaállítani, mint a The Crew alatt volt, mert egyszerre csak egy funkcióra engedi, így vagy menüben bóklászok, vagy irányítok..
Plusz a kormányzás is szarabb. Nem tudom, hogy a kormány miatt-e, vagy sem, de mintha késne, vagy nem is tudom hogy lehetne jellemezni.--------------------
Nagyon jó az új graf, semmi hiba

-
válasz
KenBlock43
üzenetére
Üdv a klubban..
Én ugyan laposon játszom, de külső monitoron 1440x900-as felbontással az alap elment high beállításokkal fxaa, ssao+ mellett 30-ra fixált fps-el. Most 1280x800, medium mellett is lemegy 30 alá, ha minden low vagy off meg rohad rusnya..

------------------------------
Amúgy így gyors próba után a véleményem:
Ennyiért tuti nem veszem meg(ha futna rendesen se), max 1-2 ezret ha ér.
-annyival nem jobb a grafika, sok dologban inkább csak más, a fák így is csúnyák
-este 1 métert látni előre, mintha nem lenne refi, meg az eső is elég érdekesen mutat sötétben..
-túlszaturált az egész
-Az irányítás furább lett. Ha lineárisra lövöm be, 900-as kormánnyal is nagyon érzékeny, alig nyúlok hozzá és kicsap oldalra, ha kicsit visszább veszem meg olyan mintha késne.
A másik meg.. eddig lazán megvolt, hogy a DFGT négyirányú gombjával tudtam lépkedni a menüben, meg jobbra-balra-hátra nézni. Most vagy egyik, vagy másik, mert nem engedi így beállítani. Most ezt miért kellett elb#&@ni..
-Szarabbak a motorhangok. Mintha mindegyiknek lenne valami mellékzöreje.
-
regener
veterán
válasz
KenBlock43
üzenetére
S milyen felbontáson próbáltad?
A gépednek pedig elégnek kéne lennie ahoz képest hogy lowon is próbáltad. -
regener
veterán
válasz
KenBlock43
üzenetére
Milyen géped van amúgy?
-
regener
veterán
válasz
KenBlock43
üzenetére
Tudtommal lehetetlen, mert kicserélték a fájlokat a régit felülírva.
-
orc88
őstag
válasz
KenBlock43
üzenetére
Igen, béta alatt is ez volt, hiába állítasz a grafikán, gyakorlatilag semmi FPS-t nem jelent a legtöbb beállítás. Egyedül az AA meg az Ambient Occolusion dob az FPS-en nagyobb mértékben.

Nekem szerencsém van, mert nem sokkal kellett lejjebb vennem, hogy rendesen fusson, de szúrta a szemem, hogy nem lehet rendesen beállítani a dolgokat...Csapoati: GTX 960-nal jó, hogy nem változik. Ne vedd sértésnek
-
Csapoati
nagyúr
válasz
KenBlock43
üzenetére
Nálam nem igazán változott. Vsyncet használok és nem mozdul 59-ről, városban sem.
-
regener
veterán
válasz
KenBlock43
üzenetére
Nyomd a vessző gombot és akikkel crew-ban vagy tudtok saját versenyt kreálni.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
KenBlock43
üzenetére
Éljen: egy MINIs!
Most csak "feliratkozok", hogy lássam a történéseket, mert kaptam én is bétát... azt hiszem ez az egyetlen nem csak konzolos vagy Szimulátor játék amiben benne van a MINI... el leszek vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest