Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasTer
tag
Kipróbáltam én is a hétvégén. Meglepően jól irányíthatóak az autók kormánnyal ( G25 ), bár nagy különbség a kezelésben nincs közöttük. 911 Turbo után próbáltam egy Charger Judge-t, hát csak a műszerfal változott meg a sebesség, a vezetési élmény ugyanaz maradt. A hangok szerintem nagyon jók, szépen fütyül a turbó, morognak a nagyvasak, visítanak a japán kocsik. A Project Car-betegség ebben a játékban is megvan, fülekkel és H-váltóval váltható minden autó. A grafika szerintem szép, full HD-ban 30-40 fps volt közepesnél jobb beállítással ( RX480 8mB, Ryzen 2700), szép naplementék és napfelkelték voltak. A térkép összehasonlítása adja magát a TDU-val, a TDU aszfaltos térképe részletesebb és szerintem nagyobb, de abban nincsenek terepútvonalak. Mondjuk nekem nem hiányoznak, jobban örültem volna egy nagyobb aszfaltos részletes Ohau térképnek. Majd pár év múlva, valami nagy leárazáskor lehet, hogy elcsábulok, ha lesz Steam-en is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest