Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikichan
csendes tag
válasz bLaCkDoGoNe #400 üzenetére
értem, tudom.. jópár éve fórumozok itt tudom a szabályokat, nem téma.. nem akarok erről itt veszekedni.. tegnap is elküldtem egy PH!addiktpt a picsába, igaz ő paraszt volt, te legalább normálisna állsz az emberekhez..
Na de hogy legyen on is, megnéztem a 4.évad felét és hát... jó meg minden.. de nem az igazi ://
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Tikichan #401 üzenetére
Akkor az ötödik évad sem fog tetszeni, egy-két rész, jelenet már-már fizikai fájdalmat okozott nekem (valahol korábban a topikban már kifakadtam miatta).
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Tikichan
csendes tag
válasz bLaCkDoGoNe #402 üzenetére
Érdekes, hogy ilyen irányba megy az egész, ez geekekről szól, elvárná az ember, hogy több geek poén legyen benne.. Azért végig nézem, az a 21perc. nem oszt nem szoroz, igaz van még hátra jópár 21perc
-
rétisün
veterán
bLaCkDoGoNe: elintézve....
bőven jó ez még így is.....kicsit más, kicsit kevésbé geek, de TBBT
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Már nekem is megvan az új rész.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Feliratinfó:
Szigony:
TBBT 5x20 (HDTV-LOL, 720p-DiMENSiON) elkezdve, terveim szerint ma este jön is.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
rétisün
veterán
addig is, ráhangolódásképpen leellenőrzök még egy HD részt, jó-e a felirat
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
leslieke
Jómunkásember
Nekem tetszett ez a rész! Holnap megnézem újra!
-
-
rétisün
veterán
válasz leslieke #421 üzenetére
csak nem csinálnak ilyent, főleg hogy volt már, hogy valami csaj mellett ébredt....mintha még mondta is volna neki a csaj, hogy milyen jó, hogy végighallgatta
penny bulija után, 1x06
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Hát ez a rész másodjára is jó volt.
-
bok92
addikt
Hát nem volt rossz rész...Igaz nekem ez a Spock vonal annyira nem jött be, de, elment...
-
basaharc502
aktív tag
Jó rész volt...bár én azért vártam volna Leonard Nimoy élő szereplését is egy cameo erejéig...Ha a hangját adta, akkor már pár képkockát is felvehettek volna vele...emlékezetesebb rész lett volna az biztos, úgy mint anno Stan Lee...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz basaharc502 #434 üzenetére
Az lett volna az igazi, de a készítők szerintem annak is örültek, hogy végre erre sikerült rábeszélniük.
-
M3oH
addikt
válasz basaharc502 #434 üzenetére
Leonard Nimoy visszavonult a filmezestol, nem szerepel tobb filmben, csak a hangjat adja hozza, ha megtudjak gyozni. Pl a Fringeben is fontos mellekszereplo volt, szemelyesen is szerepelt benne, de utana mar csak ahhoz a hangjat adta, egy rajzfilmkent oldottak meg ott a szerepleset.
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
válasz leslieke #442 üzenetére
(irigykedős smiley)
sajna én nem vagyok fenn egy "megfelelő" oldalon sem, szóval nekem marad a ~175-ös MB-os .avi.....
sebaj, attól még megnéztem azokat a részeket is többször
[ Szerkesztve ]
-
Zefír
őstag
3 nap és jön a 21. epizóóód már nagyon várom
Egyébként az a .avi formátumu kivitel is simán jó, én is azt töltöm, a megfelelő oldalról.
-
Zefír
őstag
Ja izéé [link]
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
pl. Ő is sokkal jobban néz ki HD-ben
(#447) leslieke: azért is próbálok HD-s 1.-2. évados torrentet kunyerálni munkatársamtól, csak (állítása szerint) mostanában nem jár a megfelelő oldalon a feliratos részek már megvannak
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest