- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
fel, hátha valakinek van philipsel is tapasztalata?!
-
mh197
őstag
Az üveglaposak jók, nekem is tetszettek, mikor ezt vettem. Sajnos én a hagyományos vékony műanyag képernyős mellett döntöttem. De ez meg igencsak sérülékeny.
Az üveglap gondolom cserélhető. Márcsak ezért is jó az a típus.
Ha esetleg más tud még valamit arról, hogy a philipseknél lecserélhető-e az a műanyag az elején, írja meg plííz!
Thx! -
TomiFiu
tag
Hát igen! Nekem Xerox 17'' TFT-LCD -m van és azon van egy üveglap az elején!
Ami rossz benne, hogy nagy fénynél tükrözödik valamint eléggé tapen érzékeny!
Egyébként jó a képe és játékra is nagyon jó pedig csak 55eHUF volt fél éve! -
mh197
őstag
Akkor ezek szerint a TFT-m képernyője, amit meg is tapogathatok, az már maga a panel része lenne, szvsz lebonthatatlan?. Elég rossz hír.
Jó lenne, ha a gyártók raknának rá vmiféle védőrészt, amit lehet cserélni, márcsak a karcok/sérülések végett is. Pl sok törölgetés, tisztítás stb...
-
FPéter
aktív tag
Nekem sikerült szétbontani, Fujitsu-Siemens C19-1 -em van. Sőt ismerem egy olyan cég tulaját, akik azzal foglalkoznak, hogy LG TFT monitorokat bontanak szét más gépekbe (pl. CNC) való beépítés céljából. Tehát elméletileg lehetséges szétkapni, de hogy a védő hogy van rajta az gyártófüggő. Nekem pl. nincs rajta semmiféle védelem.
[Szerkesztve] -
mh197
őstag
Tehát adott egy 19 colos philips 190S monitor (TFT, és nem üvegelőlapos, hanem csak sima műanyagszerű)
A kérdés az lenne, hogy lehet-e a TFT előtt lévő műanyag védőt cserélni ezen moncsinál, vagy az egybe van építve a TFT panellal?
(Feltettem már ezt a kérdést 4x az egyik topicban, de nem tudott rá senki semmit mondani, szvsz ezért bátorkodtam új topicot nyitni. Egyébként hasznos lenne tudni, hogy más moncsik esetén is van-e lehetőség a kép előlapjának cseréjére, mert szerintem sok helyen sérülhet karcolódhat a képe egy ilyen TFT-nek!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- E-roller topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fotók, videók mobillal
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Házimozi belépő szinten
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- ASUS PB238Q Monitor! 24"/FHD/IPS/Pivot Mode/Hangszóró
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged