Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
11agembelag #801 üzenetére
Kétlem, hogy amíg csak RC-van, addig jönne bármi teszt is rá. Szóval majd 29. után, teljes verziós tesztekre lehet számítani.
-
scream
veterán
válasz
nelsonmanian #778 üzenetére
Há' nem tudom, nálam egész nap elérhető volt, bármikor is néztem.
-
scream
veterán
válasz
nelsonmanian #775 üzenetére
Mire gondolsz?
-
scream
veterán
Ugyanúgy le kell dokumentálni azt is, hogy mit csináltál, hogy reprodukálható legyen másnál, más eszközön, különben nem program/alkalmazás bug, hanem nálad nem volt valami rendben.
Illetve, ha megrendelőnek odatolják a buglistet azzal nem sokat tud kezdeni, de ha van egy leírás, hogy mikor mit kell kattintania, írnia a programban, akkor egyértelműbb.
Szóval fontos.
-
scream
veterán
válasz
acvipmember #767 üzenetére
Kb 2 hét de van hogy csúsznak és nem az ittenieken múlik, hanem, hogy Münchenben mikor utalnak...
-
scream
veterán
Gondolom azt a huszonx-et
Valóban, ők sem tökéletesek, fiatal cég, majd belejönnek. Gondolom te tökéletesnek születtél, legalábbis én úgy érzem.
De igazából akkor mindenki jól járt azzal, hogy törölted magad, ne is pazarold ránk az időd (meg a levegőt se rondtsd itt).
Szia
-
scream
veterán
válasz
nelsonmanian #705 üzenetére
Nekem több is.
-
scream
veterán
válasz
bentetomy #700 üzenetére
Amiért ő van beregelve (gondolom) tőle fogadják el a tesztet is, mivel elvileg ugye ő (neki kellett volna) csinálta meg a próbatesztet, amivel próbálják a Testbirds-ösök biztosítani azt, hogy egy leadott tesztriport megfelelő színvonalú legyen. Mivel nem te regisztráltál be és (elméletileg) nem te csináltad meg a próbatesztet, ezért lehet, hogy nem megfelelő szintű tesztriportot küldenél be. Így szerintem nem fogadják el tőled.
-
scream
veterán
válasz
nelsonmanian #632 üzenetére
Na az már megy, csak a TestPad nem.
-
scream
veterán
Ha majd BirdFlightba megérkezik sem leszel sokkal előrébb, max annyival, hogy felrakhatod a késülékre, amivel jelentkeztél, mert a TestPad-en belül van, hogy miket kell tesztelni, az meg még mindig nem megy, sajnos.
Mondjuk, már tegnap a TestPad-es email után jeleztem a hibát, hogy nem férek hozzá a saját felületemhez benne, és jött válasz is, hogy rajta vannak az ügyön.
-
scream
veterán
válasz
laceszgamer #579 üzenetére
Szerintem próbatesztért kizárt, hogy járna pénz.
-
scream
veterán
válasz
Victoryus94 #546 üzenetére
A QR kód nem a regeléshez kellett, hanem adatokat kiolvasni a fizetéshez (tehát a QR kódban voltak benne a kifizetés adatai) és az csak 21:00-tól volt látható a leírás meg már jóval azelőtt, amiben részletesen le van írva a telepítés és a regisztráció menete.
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #506 üzenetére
Szerintem nincsen ilyenről szó, inkább az új felület miatt lehet a kavarodás. Nekünk is megjelentek azok a próbatesztek (2 db), de aztán el is tűntek, szóval lehet, hogy csak valami hiba volt.
De tény, hogy legalább összesítve írhatnának valamit arról, hogy most mi a helyzet, miért ilyen nehézkes a kommunikáció.
-
scream
veterán
válasz
nelsonmanian #412 üzenetére
Nekem tegnap jött egy LastMinute teszt, amire jelentkeztem, 3. ként és nem kerültem be vele.
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #400 üzenetére
Van amikor személyes, de általában otthonról elvégezhető minden.
(Amúgy általában megéri elmenni, mert ezeknél a besétálós teszteknél nagyobb szokott a fizu is lenni)
-
scream
veterán
-
scream
veterán
válasz
nelsonmanian #313 üzenetére
Igen.
-
scream
veterán
válasz
nelsonmanian #277 üzenetére
Igen, nálam is van egy március 2-án indított, azt a választ kaptam, hogy a müncheni központban valami kavar volt és elviekben hétfőig meg kell érkeznie. Kíváncsian várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest