- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rekviem egy korszakhoz
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GTA V - Egy amerikai tragédia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Vektorosba itt a csirke feje
A többit már könnyű összerakni.[ Szerkesztve ]
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
válasz aldebaran #996 üzenetére
Elsőre? WTF? Mi az a matjoska baba? Mi az a papírfecni? Ja hogy az a szabadságszobor akar lenni? De mi az a fecnifelhő?
A Római tetszik a legjobban, felhasználhatóság szempontjából is, bár fehér alapon nem tudom hogy néz ki.
-
Met
nagyúr
A freelancer-en és a kreanod-on kívül van még valami hasonló munka hirdetős oldal?
-
Met
nagyúr
válasz trisztan94 #922 üzenetére
Nyugi én is így vagyok vele, valamit kitalálok mire összerakom már nem tetszik.
Viszont ha valami összerakás után is tetszik akkor arra ránézek másnap is, mert van hogy akkor már nem tetszik.
Ha másnap is tetszik akkor meghagyom20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
válasz Jinxb1rd #894 üzenetére
Jelenleg pont 140 oldalas kiadványt formázok meg egy meghatározott arculatra, amit én terveztem, természetesen Word-ben csinálom
Nem lenézzük a PS használókat csak tudni kell mire milyen programmal szabad dolgozni. Az hogy neked és a főnöködnek nem volt még problémája a PS miatt az mázli.
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz PumpkinSeed #892 üzenetére
Mikor egy grafikus cégnél dolgozol a dolgokat többnyire úgy kell megtervezni, hogy azok ugyan olyan jól nézzenek ki egy tollon mint egy kamion ponyváján.
Ezt nagyon nagyon kevesen veszik figyelembe és a mostani "grafikusok" nagy részének fogalma sincs arról hogy készül pl. egy szitázott póló. Csinálják a 68 színes raszteres logokat.
Küldik a látványterveket a pólóra, kifutós grafikával. Persze lehet olyat csinálni de nem 100db pólónál.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
válasz Jinxb1rd #888 üzenetére
A PS pixeles, az Illu vektoros.
Vektorosból lehet pixelest csinálni két kattintással, fordítva nem, újra kell rajzolni.
Szitázáshoz, tamponozáshoz vektoros nem jó.Könyv van sok, neten is van sok leírás. Más mint a PS.
-
Met
nagyúr
FB, Linkedin stb. elérhetőséget hogy szoktak offline médián (szórólap, levélpapír, névjegy) "reklámozni"?
Ikon és facebook/cégnév vagy ikon és az a név ami alapján rá lehet keresni?20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
Amúgy az arculat kézikönyv mellé miért nem szokás mellékelni a fontot amit előírnak? Vagy egy linket ahonnan le lehet tölteni.
Lehet könyörögni hogy azt is küldjék már el, vagy keresgélni hogy na vajon az jó lesz?20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
Azt ugye tudja (mondtad neki) hogy ha ezt elvégzi akkor érteni fog a felsorolt dolgokhoz egy kicsit de teljes mértékben nem ismeri meg egyik program kezelését sem. Itt csak a PS 90 óra, amit linkeltél ott a 7 programot 200 óra alatt adják át.
És ez még csak egy darab papír, jól hangzik de vagy a gyakorlatot nézik vagy a portfóliót.Konkrétan mit szeretne csinálni?
-
Met
nagyúr
válasz AljasDesign #855 üzenetére
Üdv a klubban, amúgy ide
-
Met
nagyúr
Szerintem elsősorban ki kell találnod hogy mit szeretnél rajzolni ezután azt hogy ahhoz milyen alakzat lenne a legjobb.
De kb. olyan mint az a macis logo amihez csak köröket használtál mert nem volt kedved máshoz20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
válasz caindwan #805 üzenetére
Nem kell rögtön bevágni a hisztit, el kell tudni fogadni a kritikát.
A logo tervezés egy szakma [link] attól hogy valaki letölt egy grafika programot nem lesz grafikus vagy logo tervező.
Olvasgass picitAmúgy meg írtam hogy nem baszogatásnak szánom
-
Met
nagyúr
válasz caindwan #798 üzenetére
Ahogy a GPS mondja, "újratervezés".
Már bocs, de ez sz@r. Ez tipikusan az a "logo" amit a szomszéd pistike "tervez" egy tábla csokiért, pl. ezt a logot a tulajdonos fia "tervezte", olyan is...Mi az a törés a V jobb szárában?
Mi az a kék buborék? Szódavizet árulnak?
Mi lett a z felső szárával?
Azok a vékony színes vonalak feleslegesek.Szerintem keress valami egyszerű design-os fontot, írd ki a nevet és a v-t tedd egy négyzetbe más színnel.
V fekete négyzetben, zölddel (biztos ez a szín kell?) enzi feketével. Aztán később lehet márkajelzés a V fekete négyzetben.Nem b@szogatni akarlak.
-
Met
nagyúr
válasz gipsztigris #779 üzenetére
adom a .psd-t
Akkor most fuss neki újra Illustratorban mert ha ennyiféle verzió kell a logoból akkor ahhoz vektoros állomány jobb.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
Én úgy vagyok ezzel hogy majd a nyomda megoldja, mert lehet valami mellé teszik és nem férne oda abban a méretben amire én össze raktam.
Indibe ilyet még nem csináltam de menj át a topicjába, ott vannak a szakértők20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
A kész grafika alatt azt értettem hogy rajta van a kód és a név is, ha a nyomdának kell megcsinálni akkor az pénzbe kerül.
Ne pakolj fel egy lapra több belépőt, majd a nyomda elrendezgeti magának.
Ments szépen egy nyomdai pdf-et. Képek CMYK 300 dpi feldontás, kifutó 3 mm, vágójelek.Esetleg ne egy file legyen 500 oldallal, hanem 5 file 100 oldal.
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Egy J és K betűből milyen logot lehetne összeütni?
Ismerős IT, biztonságtechnikai cége, ami most van nekik logojuk azt inkább nem mutatnám meg, elég csak annyi hogy 3 üveg bort elhasználtak mire megszülték
Nonprofit jellegű a dolog és nekem nincs ötletem de nekem már fáj ha meglátom azt a "logot"20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
A versenyképes fizetés azt jelenti hogy több mint a minimálbér és örülj hogy kapsz valamit. Nekem a fizetési igény megjelölés a kedvencem, nem mindegy hogy menyit akarsz ha úgy is annyit adnak amennyit akararnak vagy tudnak?
-
Met
nagyúr
Ha kértek portfoliót akkor minek csináltatnak próbamunkát?
Kis munkával még lehet tesztelni de egy nagyobb projektet megcsináltatni tesztből?Egyszer mentem állásinterjúra, kb. bemutatkozás után mondta a csávó hogy ott a gép és szerkesszem meg Corelbe azt a névjegyet jpg-ből. Utána a csávó nagyjából elnézést kért de muszáj mert sokan jelentkeznek de nem értenek hozzá.
Csak akkor bánd hogy nemet mondtál ha az lett volna álmaid állása.
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Én az Amp font viewer-t használom, lehet vele böngészni a nem telepített fontok között szabadon beírható előnézeti képpel és lehet ideiglenesen telepíteni a fontot vele, a program bezárásáig marad a telepített fontok között.
-
Met
nagyúr
Most lebuktatok hogy az AD Block engedélyezve van az oldalon
Nézzétek meg a blokkolható elemeket, nálam egy volt, azt engedélyeztem és működnek a gombok.[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz PumpkinSeed #437 üzenetére
Lakás kiadáshoz lehet kérni adószámot (nem össze keverendő az adó azonosító számmal, ami van mindenkinek) hogy magánszemély tudjon számlát adni.
Grafikai tevényekséghez szerintem vállakozás kell, ha nagyüzemben csinálod akkor érdemes lehet egyéni vállalkozónak lenni de a sarcok miatt, hát nem tudom.
De nehogy már egy cégtulajdonosnak ne legyen erre pénze saját zsebből....Annyit tehetsz hogy viszel valamiről számlát amit ismerősöd cége tud adni, amit aztán el tudnak számolni a logo tervezés helyett. Persze ilyenkor illik megtéríteni a számla járulékos költségeit a kiállítónak.
-
Met
nagyúr
válasz PumpkinSeed #427 üzenetére
Fraps-ból az ingyenes csak x időt vesz fel azt hiszem.
-
Met
nagyúr
válasz trisztan94 #346 üzenetére
Nem rossz az oldal (nekem) de tényleg nem való egy ilyen cégnek.
fiatalos designer vagy fejlesztői csapat weboldalaként tudnám elképzelni, nem egy komoly cégként
Egy designer vagy fejlesztő cég Neked már nem is komoly cég?20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
válasz trisztan94 #282 üzenetére
Van program amivel fotókat festmény, ceruza rajz, rézkarc stb. hatásúvá lehet tenni.
Rokonom fejleszti20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
Ez itt úgy megy, hogy belinkeled ide a logot és leírod mit szeretnél vele csináltatni de Te sajnos nem tudod hogy kell stb.
Ha tudsz érte fizetni akkor leírod mennyit ha nem akkor leírod hogy sajnos nem tudod honorálni a munkát.
Aztán akinek lesz kedve, ideje esetleg megcsinálja ezekkel a feltételekkel.
De ne Te szabd meg hogy milyen program kell hozzá mivel nem értesz hozzá.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
Beírtam oda
-
Met
nagyúr
Joomla-ban tud valaki segíteni
-
Met
nagyúr
válasz trisztan94 #96 üzenetére
Kis kör megálló, nagy kör végállomás
-
Met
nagyúr
válasz trisztan94 #94 üzenetére
Szerintem lehetne kék a számok melletti "oszlop" és a négyzetek helyett lehetne kör.
-
Met
nagyúr
Jól van, akkor nem csak nekem szúrja szemem, tettek volna rá egy kis körvonalat hogy vastagabb legyen akkor nem lenne gáz. Ha már annyi eszük nem volt hogy a Í-ről szedjék le az ékezetet.
Viszont azon vannak kiakadva hogy kihagyták a halál idejét, csak nem tudom hogy gondolják, a két "--" helyett nem fér be egy évszám és amúgy sem lehet azt kitörölni.
Itt a cikk.
Szerk.: azóta írták be azt a temetős felirat dolgot. Csak ha már ennyit beírtam nem akarom kitörölni
-
Met
nagyúr
Csak szerintem nem egészen olyannak kellene lennie az Ő ékezetének?
-
Met
nagyúr
A jópofaságról, jött hozzánk egy önéletrajz, úgy nézett ki hogy középen egy ferde vonal (A4-es lap, bal felső saroktól jobb alsó sarokba) és annak a vonalnak a két oldalán volt a szöveg ami ugyan úgy meg volt döntve.
Jópofa, igen, használható? nem, a második sor után kitöröltem a levelet.Lehet grafikus aláírást csinálni logo vagy más biszbasz nélkül is ami szép és valamennyire másabb mint a szokásos aláírások.
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz stranger28 #28 üzenetére
-
Met
nagyúr
válasz pufancska #21 üzenetére
Lol, ez a közeg nekik természetes, ez olyan mint amikor a festők beszélik meg hogy milyen színre kellett egy idióta ügyfélnél festeni. Nem kell őket elítélni, amíg ott a hozzátartozó addig tartják magukat de ha nincs akkor nekik ez olyan munka mint Neked egy weboldal.
Én tuti bepróbálkoznék valami pokol tüzés design-al
-
Met
nagyúr
Minek a város címer? Annak van a születésnapja vagy az házasodott?
Úgy szeretem az ilyet én is, és ha megkérdezem hogy az mi a f@sznak oda akkor baszki ezek megmagyarázzák, igaz a mondás, ne vitatkozz hülyékkel mert legyőznek a rutinjukkal20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- P1 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER ÉS TERVEZŐ PC - I7 13700K / RTX 3080 XTREME 10GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD / VÍZHŰTÉS
- Nespresso Vertuo Next Deluxe Sötét Króm színben eladó. + kiegészítők + kapszulák
- Nintendo Switch játékok
- Újszerű ASUS TUF Magyar Gamer Laptop 15.6"FHD 120Hz Ryzen 5 16GB DDR4 240GB SSD RX 560X 4GB GDDR5
- 15,4" Apple MacBook Pro Retina MID 2015 eladó! 2,5 GHz Core i7, 16GB RAM, 500 GB SSD szép állapot!
- Oral B IO series 9
- Nintendo Switch Oled Zelda Limited Edition + Pro Controller+ajándék játék+játékok (árak a leírásban)