- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
SPOILER
Szerintem meg már megint elkezdődött egy sorozat, és már 3 rész után túlkombinálják a túlbuzgó nézők...
Nem tudom feltűnt-e de amikor betört a páncélterembe még volt rajta élő szövet, tehát kb pont abban a pillanatban égett le róla amikor időutaztak. Ennyi, ennél jobban szerintem az írók sem magyaráznák el, ha pedig nem fogadod el akkor magadat idegesíted csak.
Inkább valaki azt magyarázza el, milyen tudós volt ez, műbőrrel foglalkozott?
Nekem az nem tetszik hogy tényleg egy idiótát csináltak a csajból a suliban, pedig nézzétek vissza az első részt, ott senki nem gondolta volna hogy gép, nevetgélt meg jól beleillett a kiscsaj szerepbe. Nem hinném hogy ezt közben elfelejtette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest