Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- X15U Super macro
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya220
senior tag
válasz
Grincsulás
üzenetére
Mondanám, hogy megyek veled játszani, de össze-vissza van időm a géphez ülni, és pluszba most nagyon rá vagyok kattanva a Dirt 3-ra meg a Dirt Showdown-ra c:
De am egy 28-as Berserkerem van
(az elfeket ne nagyon használd karakter készítésnél..... Eléggé csajnak néz ki a karakterem xDDDDd szomorú..) -
petya220
senior tag
válasz
üzenetére
._. Ennyire "jó" kari lrtt volna az a 8800??? D: én megszídtam xD (hogy én azt mennyit overclockoltam.... Akkoriban a cpu-m nem ment akkora mhz-n xD )
Hát... Ez szomorú :c szerintem nyárig szüneteltetem a tera-t ._. Azt majd nyári munka után veszek egy használható kártyát +egy 4 magos procit
-
petya220
senior tag
válasz
üzenetére
Közben rájöttem
most váltottam. Marmint gépet, és most egy ati mobility radeon hd 4250-em van, ami (elvileg) lenyomja a 8800-at is....(nem akartam belerakni a 210-et, ha már a 4250 jobb ) De ezen is szaggat D: minimumon elviselhetetlen, de médiumon nagyjából játszjató. ._. Valaki magyarázza már el, hogy most ez mi a franc xDD én már nem vágom. Logikusan minimumom több fps-nek kellene lennie, de nem. .-. Bár... Lehet, hogy ém vagyok a hülye xD -
petya220
senior tag
Sziasztok

Elkezdtem én is játszani már másodjára ezzel a remek művel, de akkoriban egy GeForce 8800GTS volt a gépemben ott frankón ment max-on 25 fps felett ( hú de boldog voltam
)
De.. Most egy Geforce 210 ketyeg a kis pc-mben és azt kellett észre vennem, hogy még minimumon is be-be szaggat :cc
A karimnak szerintem medium szintig vinnie kellene, vagy nem?
Valami ötlet? Vagy ennyire optimalizálatlan az EU-s?
Új hozzászólás Aktív témák

- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple garancia
- Toshiba P300 3TB 64MB 7200rpm SATA 3
- Halk irodai PC: i5-6500 / 16GB DDR4 / 500GB Samsung NVMe SSD / Silencio 452
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(az elfeket ne nagyon használd karakter készítésnél..... Eléggé csajnak néz ki a karakterem xDDDDd szomorú..)