-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz mostwanteda #499 üzenetére
Legálisan sehonnan.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
mostwanteda
csendes tag
megmondanátok h a need for speed hot pursuit2-t honnan lehet letölteni? ]
mindenki szar!
-
cocka915
csendes tag
ez a topik sztem naon jó nekem tetszik!
sziasztok!:-)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
De ez egy nagyon jó topic, de lehet, hogy elsiklottam az engem érdeklő játéklisták fölött
Milyen magyar nyelvű ingyenes játékok érhetők el a hálón?
Valaki összefoglalná nekem linkekkel megtámogatva egy listán?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
cocka915
csendes tag
hogyha ez a topik olyan hogy teljes verzió játékok letöltése (nem warez!) akkor itt miért nincsen több link!
ezt vki magyarázza meg nekem!
kösszsziasztok!:-)
-
royce
csendes tag
Esetleg ezek?
America's Army
Wolfenstein Enemy Territory
Far Cry
Tom Clancy's Ghost ReconLinket feljebb találsz
-
mostwantedj
csendes tag
vmi lövöldözős játék nincs?
a hidden megvan
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #475 üzenetére
hát szerintem hagym mégiscsak...60K-val jön
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
royce
csendes tag
válasz mostwantedj #487 üzenetére
Hát én ilyen játékot egyenlőre nem ismerek ami ingyenes lenne
-
mostwantedj
csendes tag
szerelgetős autós játékot szeretnék! de olyat amiben a motort is szétlehet szedni! meg nem demo-t!
ja, még vmi a street rod 3 megvan
-
royce
csendes tag
Sajna én a Prince of Persia-t nem probáltam még,nem tudok segíteni. Lehet oda is ubi account kell?
-
Dj.Mike
senior tag
kér egy felhasználónevet meg egy jelszót pedig van egy jelszó de nem jó nem tudjátok honnan lehetne szerezni?
-
Dj.Mike
senior tag
hali letöltöttem a Prince of Persia sands of time-t és nem tudom hogy kell feltelepíteni mikor elindítom a telepítőt akkor kiír egy hibát nincs valakinek valami ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
Fáraó
őstag
A POP SOT-nál is "elfogyott" az ingyenjáték...
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Wolverine
félisten
válasz Sirandrish #479 üzenetére
Egész pontosan 1k.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Sirandrish
legenda
-
Arcképgyáros
Far Cryhoz egy kis kiegészítés:
"You will need an Ubi.com account and you must live in the U.S. to play the game
Update:
The promotion is now closed and it is no longer possible to play the game for free. If you are interested in further information on this title, visit the Ubi official website at http://www.ubi.com/"Magyarul amcsiban kéne lakni,hogy lehessen játszani,illetve a legutolsó módosítás szerint a promoció véget ért és nem lehet többet ingyen játszani.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
phare
aktív tag
Nem is tudtam hogy ingyenes lett a Far Cry. Hurrá!!! Már töltöm is. Annak idején emlékszem milyen tömegőrület uralkodott a Far Cry kapcsán. Én anno a demojával jáccottam, nem volt pénzem megvenni a teljest. Gondolom a teljesben van single, multiplayer, van honosítás, töltöm a patchot is. Nagyon örülök!
-
Sirandrish
legenda
nah az RRR-t leszedem..bár egyszer már megvlt de nem volt hajlandó elindulni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ptech
addikt
Üdv.
Letöltöttem a C&C-t, megörültem amikor megláttam, de nem hajlandó elindulni.
˘C&C95.EXE - Belépési pont nem található˘
Az eljárás belépési pontja (SMapLS_IP_EBP_12) nem található a DLL-ben (KERNEL32.dll)
Akkor is ezt csinálja, ha felrakom a patchet, amivel elvileg XP alatt is működik a program.
DirectX-re gyanakszom, mert a saját directx-ét nem hajladó felrakni. Már újra felraktam egy DirectC 9.0c-t, de nem segített az sem. Valaki találkozott már hasonlóval?
-
royce
csendes tag
Egy kis összesítő, ezek a "híresebb" ingyenessé tett játékok. Mielött ismét warez kérdést tesz fel valaki, a topic címe jelenleg nagyrészben, ezekre a játékokra érvényes.
Hidden & Dangerous Deluxe [link]
Wild Metal [link]
Grand Theft Auto [link]
Grand Theft Auto 2 [link]
Starsiege Tribes [link]
1848 [link]
Ground Control [link] Ingyen kulcs:[link]
S.W.I.N.E. [link]
Trackmania Nations [link]
UFO:Alien Invasion [link]
Danger from the Deep v0.30 [link]
America's Army [link]
F.E.A.R combat [link]
Wolfenstein Enemy Territory [link]
Battlecruiser Millenium [link]
CellFactor Revolution [link]
War Rock [link]
C&C Gold [link]
Far Cry [link]
Tom Clancy's Ghost Recon [link]
Rayman Raving Rabbids [link]
Prince of Persia: Sands of Time [link]
UpShift StrikeRacer [link][ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
A régi id Software játékok (Wolf3D, Spear of Destiny, Doom I-II, Hexen, Commander Keen) nem ingyenesek, és továbbra sem tartoznak az abandon kategóriába, nem feledkeztek meg róluk. 4-5 dollárért meg lehet őket venni a Steam-en.
Ezeket ne kérje itt többé senki.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Pompi
nagyúr
válasz xxxpunkxxx #469 üzenetére
Átfáradnál ebbe a topicba? Mondhatnám azt is, hogy légyszíves klikkelj IDE.
Feel Good Inc.
-
xxxpunkxxx
csendes tag
Köszönöm szépen!!!!!!
próbáltam a bal felső sarokban de ide dobott!!!!!!!!!
am kössz még 1x az infót!!!!!! -
xxxpunkxxx
csendes tag
Hahhó!!!!!!!!
valaki figyeljen már rám is lécives!!!!!!!!
mondja már meg valaki h honnan lehet letölteni LG-KU-250-re játékot!!!!!! -
KrAt
veterán
válasz xxxpunkxxx #466 üzenetére
Bíííííp. Sajnálom, nemnyert...
Szóval >>>ITT<<< kérdezd meg, ott tuti segítenek, ez nem az a topic
Egyébként kereső balra fenn, oda beírod, hogy játék, tuti kiadta volna. Bár gondolom használtad, úgy kerültél ide, de mivan ha mégse? Akkor használd, jól "műxik" ám
-
xxxpunkxxx
csendes tag
hy honnan lehet letölteni LG-KU250-re játékot ingyen??
-
-
Mazka05
őstag
Egyébként a Heroes I illetve II még nem ingyenes játékok?!
Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..
-
davidmegaroc
csendes tag
No warez. A hozzászólás törölve, neked pedig 1 nap tempban.
[ Módosította: Pompi ]
-
Tv
senior tag
válasz Dr. Romano #459 üzenetére
ez igaz. Már azon is gondolkodtam, hogy felveszek pár embert msn-en (mert ugye mindenki azt erőlteti, hogy ott segítsenek neki), aztán kitalálok valami hitelesnek tűnő kamuszöveget, hogy pl. " Mivel bizonyos nyílt fórumokon egyételműen illegális cselekményre mutatott hajlandóságot, 2007.xx.xx napján tartózkodjon otthon mert munkatársunk, illegális szoftverhasználat alapos gyanuja miatt házkutatást fog végrehajtani önnél.blablabla" Vagy valami hasonló baromságot . Persze nyilván értelmes ember úgyse veszi be, de az olyan aki még egy topik címét, illetve hozzászólásait sem tudja elolvasni ill. értelmezni, szerintem simán bevenné Hátha legalább egy picit legalább elmenne a kedve a lopkodástól.
-
Dr. Romano
veterán
"csak rohadtul dühítő, hogy néhányan csak emiatt regisztrálnak, hogy majd itt jól letöltik a legújabb gémeket"
És milyen örömteli, hogy mekkorát fognak koppanni, mikor kiderül hogy nem is tehetik meg
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Dilikutya
félisten
A topic címében ott van, hogy nem warez... vagy talán 100 szavas címben kéne körülírni, hogy miről is van szó? Isten az ilyen esetekre találta ki az agyat. "Legálisan, a kiadók, fejlesztők által ingyenessé tett játékok topikja, melyek bárhonnan ellenszolgáltatás nélkül letölthetők, és ebbe a kategóriába meglepő módon nem esnek bele a frissen megjelenő játékok, sem sok más, korábban kiadott alkotás, így nem kérdezni kell, hanem a betett linkeket megnézni". Bár lehet, hogy egyesek még így sem értenék meg. Nem akarok villogni, de én 14 évesen nagyon jól feltudtam fogni, mi a legális-illegális, mi a warez, mi számít ingyenesnek... de a mai gyerekek hülyék, mint a segg.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Tv
senior tag
Szevasztok! Jó a topic, csak rohadtul dühítő, hogy néhányan csak emiatt regisztrálnak, hogy majd itt jól letöltik a legújabb gémeket. Megkéne csinálni, hogy csak olyan olvashatja egyáltalán a topicot, akinek volt legalább 5 normális hozzászólása a fórumon . Bár lehet hogy sokaknak magas lenne a mérce , de legalább nem kéne egyesével elmagyarázni, hogy nem bűncslelekményre, lopásra buzdításról szól a topik, hanem valóban ingyenes vagy azzá vált játékokról.
-
Dilikutya
félisten
Ingyenes lett a Sam & Max: Abe Lincoln Must Die!
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
cepelin
csendes tag
Helo. Tud valaki mondani egy jokis játék letöltö programot
-
Dr. Romano
veterán
válasz játékmester #434 üzenetére
Hali!
a "hsz" rövidítés "hozzászólást" jelent, de ugyan ezt jelenti a "post" is.
Tehát azt írtam az előbb, hogy olvass vissza pár hozzászólást.
de most látom, hogy Dr.Én már válaszolt rá[ Szerkesztve ]
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Sirandrish
legenda
hsz = hozzászólás...és szvsz azt akarta mondani hogy olvass vissza pár hozzászólást
-
M@trixfan
addikt
[TRUE COMBAT ELITE]
Wolfenstein ET konverzió, igazi nagyágyú. CS szintű addikciót okozhat, célzás realisztikusságában felülmúlja. Rendes átnézős "iron sight" és távcsövön keresztüli célzás, célkereszt nuku. A "free aim" funkció használatakor csak a fegyvert mozgatjuk, mintha valójában céloznánk, ez opcionális. Olyan hamar elsajátítható és jól működő a célzás rendszere, hogy ezután a CS is furcsán "játékszerű" lesz. Ötletes valódi helyszínek és jól skálázható, nagyon szép grafika jellemzi. A legjobban az tetszik benne, hogy mindenki a saját játékstílusában játszhat, a rusholókat nagyon hamar leszedik a taktikus játékosok, persze kempernek sem fenékig tejfel az élet Ha bejön a CS vagy az Urban Terror akkor ezt mindenképpen ki kell próbálni!twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
meszi13
csendes tag
köszi
-
Dr.Én
veterán
Hali
hsz= hozzászólás...
Sikerhez vezető út, karbantartás miatt zárva!
-
Wolverine
félisten
válasz játékmester #431 üzenetére
#425.
-
gyuszito
senior tag
Sziasztok!Vki el tudná nekem mondani h honnan tom leszedni az LFS s2-t?És az ingyenes?
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
játékmester
csendes tag
[B][/B]dr. romano meg tudod mondani mi az a hsz-oldal
-
játékmester
csendes tag
mi az a hsz-oldal
-
Dr. Romano
veterán
válasz játékmester #431 üzenetére
Csak olvass vissza pár hsz-t!
-
játékmester
csendes tag
hogy tölthetek le teljesen ingyen egész játékot
-
zed1983
őstag
Nemtud senkisem segíteni???
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Wolverine
félisten
válasz FRADI 100% #424 üzenetére
Pl. a Fileplaneten vannak ingyen letölthető játékok is.
-
FRADI 100%
csendes tag
Sziasztok hol lehet letölteni teljes játékokat?
-
qdak
addikt
bár nem full, de ingyen s a neten is!!!
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
zed1983
őstag
válasz horvathkrisz #408 üzenetére
Régebben kb vagy 10-12 éve volt egy játék-automatán egy ''becsúszós'' játék zombik jöttek benne .....de nem tudom mi a neve!!!
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Dilikutya
félisten
UpShift StrikeRacer: [link]
Az UpShift StrikeRacer az autós-lövöldözős játékok mostanában kissé elhanyagolt táborát gyarapítja, azaz a fő cél itt nem minél gyorsabban beérni a célba, hanem kicsinálni vetélytársainkat. A program szavatosságát a jövőben folyamatosan letölthető különféle járművek, fegyverek, különleges eszközök, és ''kivégzések'' biztosítják - letöltés a HIVATALOS OLDALRÓL!Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
qdak
addikt
Wolfenstein: Enemy Territory (2003)
[link]ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Dilikutya
félisten
Nem tudom, még nem próbáltam ki. De mivel ingyen van, mit veszíthetsz, ha kipróbálod. Egyébként valószínűleg jól meg van csinálva, mégiscsak a zsírúj BMW-t hivatott promótálni. Ha szar a játék, az M3-ast meg se veszem, kell a kutyának....
-
qvrs
csendes tag
valaki megtudná mondani hogy hol vanak jo jatekok
Fets Martin
-
Dilikutya
félisten
BMW M3 Challenge: [link]. BMW által szponzorált játék, ami az új kocsit hivatott bemutatni.
Maximum 15 játékos multi is van benne.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
qdak
addikt
valaki tudna segiteni, régen a haverokkal tv játékon (terminator) v mi neve jáccotunk TANK nevu játékkal egyszeru 2d-s vki tud ilyesmi játékot?
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Dilikutya
félisten
válasz horvathkrisz #407 üzenetére
Kicsikoromban mikor jött a búcsú, sokat lógtunk a játékteremkocsiban, volt ott mindenféle jóság. Megnézem ezeket, hátha köztük van pár régi kedvenc.
-
horvathkrisz
addikt
válasz Dilikutya #405 üzenetére
Régi játéktermi játékokat szereted? Pl. Street Fighter, Metal Slug stb.
Létezik ezekhez egy bizonyos WinKawaks nevű emulátor ami gyönyörűen futtatja őket, és a ROM fájlok is ingyen letölthetők. Nekem van ottjon ezekből kb. 2.5 GB, sőt, még onlájn is lehet játszani: Insert Coin...
szerk.: [link]
ha kell még valakinek esetleg link a *.rom fájlokról, szóljon!
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
Dilikutya
félisten
válasz horvathkrisz #404 üzenetére
Mai trendi játékos fiatalok világában, ahol mindenki a kétmagos CPU-ra izgul, meg a DX10-es kártyájára... gondolod megizzasztja ezeket egy Far Cry? A PC-s játékok világára éppúgy jellemző a felületesség, mint az élet bármely részére, a tartalom mellékes. Mindenki mindig azzal akar játszani (és nem ritkán lehetőség is nyílik rá), ami majd a jövő héten jelenik meg. Ami a múlt héten jött ki, az fostalicska, és már kétszer végigtolta mateklecke helyett. Már többször gondoltam update-re, de elgondolkodtam azon, hogy mi a fenét kezdenék egy erősebb géppel, és csak mély hallgatás volt a felelet. Ugyanazokkal játszottam ezen a gépen 3 éve is, mint most, ezek többsége pedig már az 533MHz-es Celeronomon is futott.
De témába is vágjunk:
Alien Arena: [link]
Tagap: [link]
World of Padman (Q3 engine): [link]
Lost Legends: [link]
Nexuiz: [link]
A.k.a. Cube 2 (Spring Edition): [link]
Halloween 2006 (zombigyilok): [link]
Silver Wings: [link]
I've Found Her: Danger and Opportunity (Babylon 5): [link]
FlightGear: [link]
Wing Commander: [link] és [link]
Orbiter 2006 (prof. űrszim.): [link]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz horvathkrisz #402 üzenetére
3 éves játékot többért nem lehet eladni... a vásárlók többsége kapásból az évszámmal kezdi... lehet ennyiért bevállalom, 3 korsó sör ára.
-
horvathkrisz
addikt
hát igen Far Cry esetében az a 990Ft szinte csak az előállítási költség... nevetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest