- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
NoOff’
Alapjába véve használni szeretem az adott eszközt,arra amire való. Példának okáért,amit használok,ott nincs kompromisszum. Abban igazat adok, hogy a testrszabást nem lehet kárpótolni semmivel,ugyanakkor kutyát nem érdelki, mert nem azt nézem, hogy néz ki,hanem, hogy mit tud adott alkalmazás,adott eszközön,és ebben szvsz. talán jobb. Droidos vonalon meg már nem tudom mi lehet a vonzerő a sok testreszabás,és ingyenes programokon kívül.Azt se tudnám, hogy melyik hardver,szofver,gyártó vajon tudja garantálni,hogy működik egy adott program, az adott verzión. 6 éves iSE is hasonlóan,de már lassabban kezeli a programokat. Ezt droidon nem tudom elképzelni. (Lehet az én hibám) A frissítések gyakorisága,és a zártabb rendszer nekem megfelel, mert a családban én felügyelek, azért, hogy minden flottul menjen. Ehhez hozzáteszem,hoy az igények alacsonyabban vannak,tehát megint csak visszakanyarodtam, oda, hogy a funkciók, a használati értékek,az adott igényekhez mérten nem okoznak fennforgást,és a mindennapokban kényelmesebb,és talán mondhatni egyszerűbbek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest