- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
kukinyo #2149 üzenetére
hallottam már az eredetit...szokott mögöttem menni a TV zeneadoval, amikor nem kell melozni és csak írkálok, nézegetek...szal' hallottam már az eredetit. ez attol sokkal szarabb...nem is tudom mihez hasonlítani .D
#2150) runner 125 hogy mer kiállni?
mondjuk respekt, mert nem tátog, de ez gáz volz
-
-
Atlantis
veterán
válasz
kukinyo #1707 üzenetére
Nála én se sokat, nem is erről van szó. Attól, hogy traktoros, még lehetne akár jó hangja is. Arról, hogy nincs és ezt nem mondták még meg neki, sőt bátorítják, nem a származása tehet. Mivel magam is "parasztgyerek" vagyok, zavarnak az ilyen jelzők, különösen mivel itt pejoratív és általánosító értelemben használjátok.
-
b4zsi-
őstag
válasz
kukinyo #1421 üzenetére
Nem tudom mi zavar benne. Gergő olyan szerény mint Tabáni aki a saját plakátjának is a szélén állt....
Ha ő párbajozna a Verával ott aztán lenne dráma meg sírás.....Lehet még durvább lenne mint a Vastag testvérek párbaja... Én már bármit kinézek az rtlből... meg az egész médiából ( hazaküldenek összeesküvőkbe egy parasztlengőért egy embert) hülye Hajdú azt hitte nő a nézettség
-
Sirandrish
legenda
válasz
kukinyo #1400 üzenetére
Mikor írtam hogy márpedig ők jók és ezt fogadd el?
Mekkora duma már...az emberek 90%ának?
Arra a 6 emberre gondolsz akik ide néha befirkálnak?
Veled aztán lehet vitatkozni...Remélem a következő "észérved"-be egy facebookos link lesz az "Utáljuk a Rocktenors"-t fan club hivatalos oldalával együtt
Tudod mit? Szar az összes...ha valaki mást mond annak megmondom hogy neeeem te őket nem hallgathatod mert a kukinyo és az emberek 90%a megmondta hogy szarok
-
Sirandrish
legenda
válasz
kukinyo #1395 üzenetére
Az hogy 4 olyan ember ül ott aki a zenei piacon már letett valamit az asztalra, és ők mindegyikben látják a tehetséget az nem jelent semmit mert te a kényelmes székedből azt mondod hogy szarok.
Értem én...
Az "aranyos" jelzőt meg a mentorok szokták nyomatni...nem tudom miért vetted magadra..Nincs azzal probléma hogy számodra csak 2 emberke üti meg a mércédet (direkt kerültem a szimpátiát, rendes vagyok?), de ne úgy add már elő mintha ezek tények lennének!
Neked nem jön be kész! -
Sirandrish
legenda
válasz
kukinyo #1392 üzenetére
Gondolom te is valami zenei producer lehetsz vagy ha más nem valami nagyobb kiadó feje hogy te csak így leszarozol mindenkit.
Kár hogy pusztán szimpátiáról beszélhetünk, lévén hogy ez a mondatod olyan messze van egy objektív véleménytől hogy az űrből se látszik az start és a cél egyszerre... -
baluka26
veterán
Ezt az embert ne bántsd, mert több zene van a kisujjában, mint a mentorokban+az egész xfaktoros bagázsban, mellesleg pont az ő zenéje ment ma a Rocktenors beharangozjának az elején: Helicopter
hoffman: Engem Baricz a mentorházas produkciójával megnyert teljesen, senki sem coverelte ilyen jól még az Islands-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest