Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
batorpeti
tag
Namost én alapvetően H4-en kereskedek, így én az ellipszissel jelölt szakaszt long irányba le is kereskedtem, a kék háromszögnél szálltam ki.
Kép
Az én szemléletem alapján ez a downtrend csak counter trend, tehát H4-en én most forexegyetem P1 szignálra várok.
Ami miatt feltettem a kérdést az az hogy így eur/usd-n már 2 hete várok ugye, és felmerült bennem, hogy mi lenne ha H1-en lekereskedtem volna ezt a lassan 300 pipes trendet. És itt jött a dilemma. A kék háromszögnél kiléptem, elindult a downtrend, nade akkor még a long folytatódására vártam, hiszen H4-en uptrend van, és ahogy te is írtad H1-en is longban volt érdemes gondolkozni. Csak közben kiderült hogy ez egy nagyobb trend, és az érdekelne hogy ha tegyük fel H1-en kereskednék akkor a long pozícióm zárása után mikortól tudnám azt mondani H1-en hogy ez a downtrend már nem counter trend, hanem új főtrend, vagyis már nem counter trend törésre várok, hanem short belépési szignálra?
Azért kérdezem ezeket, mert H4-en sokszor több napot is kell várni egy-egy szignálra, de ez miatt nem akarok több párt figyelni, hanem inkább azon gondolkozom hogy ezen a néhány páron amit figyelek megérné e lemenni H1-re kereskedni. Egyébként ez a főtrend-counter trend dilemmám H4-en is fennáll, csak itt nem annyira baj ha később lépek be hiszen így is igen nagyok a trendek, de H1-en azért már nem annyira mindegy hogy mikor jövök rá hogy fordult a főtrend.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- Fujitsu Lifebook U757, 15,6" FHD , I3-7100U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 4G/LTE, 27% áfás számla
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I5-8365U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, LTE, 27% áfás számla, 1 év g
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest