Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Mivel egy STP nem a te vesztesegeden keres elsosorban, hanem a spreaden ez nem ilyen egyszeru. Bele kellene latni az uzlet politikaba es rendszereikbe, ami eleg negez. Peladaul ott van Alpari. Volt naluk szamlam nekem is es skalpolo robot ment naluk. Elmondasuk alapja a megbizasok 90%-at fedeztettek le a bankkozin es egy ido utan csunya dolgok tortentek naluk, mig ezzel szemben egy ECN-nel (ATC) minden teljesen stabilan futott (parhouzamos eles szamlas futtatas). Ergo meg az STP-k is lutri katehoriaba tartoznak (spread tagitas lehetseges pl.)
MM-nel nem kerdes, hogy minnel nagyobb a loved es minnel nagyobb pozit veszel fel, annal inkabb fognak szivozni veled (sajat pelda erre Oanda).
Egy szo mint szaz a megoldas: nyitni egy szamlat ECN-nel es egyet STP-nel. Penz szet dob, ugyanazokat koteseket masolni mind ket szamlara es kiderul az igazsag es meyik STP jo!Bar sztem ez a teszt folosleges, miert nem ECN-nel nyit akkor egybol az ember szamlat. Ott van mar Dukascopy is akinel ugyan nincs MT4, de 1000 dodotol lehet nyitni szamlat.
A masik problema az alulkapitalizaltsag. Az emberek kicsivel akarjak elkezdeni, erre meg ramennek a brokerek es elhitetik, hogy ha naluk 500 dodoval nyithatsz szamlat akkor megtanulhatsz tradelni. Nem fog ugy senki megtanulni. Az igazi tanulas 10-20 ezer dollarnal kezdodik, amikor valos tetje van minden kotesednek, amikor havi fizetest keresel/vesztel egy kotessel es ezt tudod csinalni, a tobbi csak maszatolas, mert hiaba tudsz kis penzzel keresni, naggyal borulni fog minden es kezdheted elorol...
Bocsi, oszintesegi rohamom volt es nekem ez a velemenyem es meggyozodesem is...es ezt tapsztaltam. Ez mindenkinek szol, aki erintett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- Fujitsu Lifebook U757, 15,6" FHD , I3-7100U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 4G/LTE, 27% áfás számla
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I5-8365U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, LTE, 27% áfás számla, 1 év g
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest