Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fecdzo

senior tag

válasz brd #5132 üzenetére

Mivel egy STP nem a te vesztesegeden keres elsosorban, hanem a spreaden ez nem ilyen egyszeru. Bele kellene latni az uzlet politikaba es rendszereikbe, ami eleg negez. Peladaul ott van Alpari. Volt naluk szamlam nekem is es skalpolo robot ment naluk. Elmondasuk alapja a megbizasok 90%-at fedeztettek le a bankkozin es egy ido utan csunya dolgok tortentek naluk, mig ezzel szemben egy ECN-nel (ATC) minden teljesen stabilan futott (parhouzamos eles szamlas futtatas). Ergo meg az STP-k is lutri katehoriaba tartoznak (spread tagitas lehetseges pl.)

MM-nel nem kerdes, hogy minnel nagyobb a loved es minnel nagyobb pozit veszel fel, annal inkabb fognak szivozni veled (sajat pelda erre Oanda).

Egy szo mint szaz a megoldas: nyitni egy szamlat ECN-nel es egyet STP-nel. Penz szet dob, ugyanazokat koteseket masolni mind ket szamlara es kiderul az igazsag es meyik STP jo!Bar sztem ez a teszt folosleges, miert nem ECN-nel nyit akkor egybol az ember szamlat. Ott van mar Dukascopy is akinel ugyan nincs MT4, de 1000 dodotol lehet nyitni szamlat.

A masik problema az alulkapitalizaltsag. Az emberek kicsivel akarjak elkezdeni, erre meg ramennek a brokerek es elhitetik, hogy ha naluk 500 dodoval nyithatsz szamlat akkor megtanulhatsz tradelni. Nem fog ugy senki megtanulni. Az igazi tanulas 10-20 ezer dollarnal kezdodik, amikor valos tetje van minden kotesednek, amikor havi fizetest keresel/vesztel egy kotessel es ezt tudod csinalni, a tobbi csak maszatolas, mert hiaba tudsz kis penzzel keresni, naggyal borulni fog minden es kezdheted elorol...

Bocsi, oszintesegi rohamom volt es nekem ez a velemenyem es meggyozodesem is...es ezt tapsztaltam. Ez mindenkinek szol, aki erintett!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés