- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ghost:
természetesen robottal kisebb a psziché hatása. nem véletlen, hogy megcsinálták az MTA-t.
http://metatraderassistant.hu/
ami Birger,Pintér..stb(toptraderek) stratégiái alapján lett megcsinálva. folyamatosan fejlesztik.
brd:
ez igaz, de arra akartam kilyukadni, hogy a kezdők a technikai elemzésbe keresik a szent grált. nem fogadják el, hogy lesznek vesztes pozik bőven. feltesznek valami indikátort úgy, hogy közbe nem veszik észre, hogy 10% tradenkénti kockázat kissé sok. aztán, ahogy jönnek a veszteségek keresnek egy újabbat. ez megy majd évekig. indikátorból rengeteg van. eljön a nap, amikor a trader feladja. vagy feladja a tradelést vagy feladja az egóját.
valamelyiket kénytelen lesz. az érzelmek túllépésére és az egó lebontására egy jó módszer
ET munkássága. http://www.uj-fold.hu
én is kerestem pár évig a szent grált. a tuti indikátort. a tuti stratégiát. sajnos nem találtam meg. egyet viszont találtam. a kockázatkezelést. amikor rossz irányba megy a árfolyam, akkor lezárom. ha jó irányba megy, akkor nem zárom le. ezzel lehet pénzt keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CORSAIR K100 AIR
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest