Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Mivel arról beszélünk mennyit vásárolunk/vagy adunk el, így a döntő tényező a money, erre gondoltam korábban is az lehet hogy csak nekem volt 1értelmű. Ezért is mondtam jó lenne tudni ki milyen szinten van benne és mekkora zsetonnal de ez megint olyan hogy mi nem fogjuk megtudni
Az a jó tőzsdében hogy van pár alapszabály amiben mindenki egyetért, a fő cél értelemszerűen mindenkinél a profit, de a profithoz vezető utat ahány ember annyiféleképp próbálja elérni és meg is van róla győződve hogy jól csinálja, sőt biztos jól csinálja mert termeli a profitot persze egy másik résznél meg a bukót termeli
Kedvenc részem jön, egy kérdés: mit bizonyít ez? Többféle út van a sikerhez és a buktához is, egy darabig járhatunk másnak a lábnyomain de aztán úgyis saját magunknak kell nyernünk vagy elbuknunk, többféle út vezet mind2hőz, az egyiket meg kell találni a másikat meg el kell kerülni. Én egy 18-as karikát kiraknék a kereskedő platformokra
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest