- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jedack
csendes tag
Sziasztok azzal a problémával fordulok a fórumhoz, hogy szeretnék belépni a modemem configjába (Technicolor TC7200.20) de nemtudok. Hiába van a lapjára írva hogy felhasználónevet hadjam üresen jelszó admin nem jó próbáltam már rengeteg kombinációt de egyik sem jó. És hogy mihez kell hát tegnap történt hogy reggel még netezgettem majd mikor elindultam itthonról kihúztam mindent az áramforrásból(azthittem vihat lesz borongós volt az idő villámhárító nincs) mikor hazaértem bedugtam már nem volt net. Chrome-ban megoldottam (chrome://flags/#enable-quic ezzel addig amíg nem kapcsoltam ki a google-t nem tudta betölteni) de azon kívül még van egy baj, nemtudok online játékba belépni (taurin wowozok oda se tudok belépni, lol-ba se tudok belépni) és skypolni se tudok mert kb fél perc után összeomlik. Kb két napi keresés próbálgatás meg nagyon sok modem reset után arra jutottam, hogy valami a configban állíthatódott el(még a gépet is újraraktam úgy se jó) és ehhez kellene a jelszó meg a felhasználónév. Gondoltam kiírom még sose írtam ki így fórumra semmit általában ha volt valami baja a gépnek vagy bárminek egy nap alatt megoldottam de itt már nagyon kevésnek érzem magam. Válaszokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Részletfizetés. Bankmentes Acer Nitro V 17
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest