- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
válasz
Krisztián42 #38686 üzenetére
Hát ez remek dolog
megpróbálom megkeresni
Köszönöm -
Bass
addikt
Sziasztok mitől lehet h a TV random bekapcsol éjszaka? 50"C645 Köszönöm
-
-
Bass
addikt
Sziasztok
Van egy C645 50" tv-m és a netflixen észrevenni h kamera pozíció váltás előtti pillanotaknál "villan"a kijelző olyan mint ha kivilágosodna,állitaná a fényerőt jobban nem tudom jellemezni,ez netflix hiba vagy a tv-n lehet tenni ellene? Köszönöm -
Bass
addikt
Sziasztok
Probálnám a denon dvd-t működésre bírni de nem megy,a tv egy 50 c645 .Vettem jack csatis av kábelt de semmi,nem tudom kiválasztani h onnan jöjjön a jel.Van valami trükk?
Köszönöm -
Bass
addikt
Sziasztok
Rá szeretném kötni a dvd lejátszómat a tv-re de ezen már nincs rca,szeretnék venni hdmi rca kábelt de nem találok 2 méter hosszút,vagy esetleg a képen látható adapter is jó lenne nekem? Köszönöm
-
Bass
addikt
Sziasztok
Vettem egy 50c645-t nagyon tetszik kivéve 1 dolgot,mégpedig h hdd-röl vagy 9endriveröl a videok minősége nem a legjobb.Előtte miboxon keresztül ment és nagyon szép képe volt,most életlen,tompa és enyhén mint ha szaggatna,darabos a kép stb.Lehet ezen javítani valahogy? Gyári appal,vlc-vel és kodival is ugyan az a helyzet.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest