- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blakey #38727 üzenetére
Azt elfelejtettem odaírni hogy a tv ki volt kapcsolva de be volt dugba. A gépemből azért húztam ki mert takarítottam a gépet. Amikor visszaakartam dugni véletlenül hozzáértem a csatlakozó fém részéhez és akkor "rázott" meg (lezsibbasztotta a kézfejem). Utánna megfogtam megint de már nem rázott. Ez okos tv hdmi-vel gépre kötve dolog nekem nagyon új mert egy régi tv-nk volt eddig. Ezért is írtam ide hogy egyébként ez normális-e hogy előfordulhat ilyen.
-
Sziasztok
A Tcl50 C805-ös Tv-m olyan jelenséget produkál hogy a rádugott hdmi kábel azon a végén amit a gépbe dugnék megráz ha megfogom. Nem folyamatosan produkálja de nem az első eset volt ez. Találkoztatok már hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest