- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthew
őstag
válasz
sirarcheer #22789 üzenetére
Mármint a tv talpra raktad rá a soundbart? Nem billeg rajta?
-
Matthew
őstag
válasz
Matthew #22466 üzenetére
Na, lecseréltem egy 65C805-re, nem bántam meg, tényleg sokkal jobb minden szinten. Mondjuk a képi beállításokon még biztos lehet finomítani, de nekem már így is tetszik, gyári beállításokkal.
Egy kérdés viszont: az ilyen középtalpas tévéknél hogy lehet megoldani a tévé alá a soundbar elhelyezést? Van erre valami bevált módszer, esetleg spéci konzol hozzá? -
Matthew
őstag
Sziasztok!
65C805 tulajoktól kérdezném, tudja a tévé a timeshift/pvr funkciót? -
Matthew
őstag
válasz
nicu71 #22469 üzenetére
Stealth, nicu71: köszönöm a válaszokat. Biztosan sokkal jobb tévé a 805-ös de azért bizonytalan vagyok, hogy a nagyobb méret miatt látom-e rossznak a tévé adást vagy ennyit tud ez a tévé. A 805-ben fejlettebb ez a rész is, tehát szebben jelenít meg gyengébb tartalmat?
Egyébként emag-on max 317-ig tudom levinni az árát (-10% kupon), hogy lesz abból 305k? -
Matthew
őstag
Sziasztok!
Hirtelen felindulásból vettem hétvégén egy 65P635 tévét (~170k) de annyira nem vagyok vele megelégedve. Előtte egy 49"-os Panasonic 4k alap modellt használtunk, ahhoz képest a digi tv adás HD képe nem túl szép, az SD-ről nem is beszélve. Kb 4 méterről nézzük a tévét, a nagyobb felbontású youtube tartalmakkal nincs gond. Persze a feketék nem annyira szépek és oldalsó bevilágítás is látható de gondolom ezeknél az olcsóbb modelleknél ez sajnos normális.
A kérdés az lenne, hogy érdemes lenne lecserélni egy 65C805-re aminek most kb 2x-es ára lenne mint ennek? Ez azért nem elhanyagolható árkülönbség, tudhat többet tv adás esetén a drágábbik modell?
Illetve a táblázat alapján ennek tudnia kellene PVR funkciót de nem sikerült működésre bírni. Külső hdd rádugva, formáztam, látja is de ennél tovább nem jutok.Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest