Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthew
őstag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Mármint a tv talpra raktad rá a soundbart? Nem billeg rajta?
-
Matthew
őstag
válasz
Matthew
üzenetére
Na, lecseréltem egy 65C805-re, nem bántam meg, tényleg sokkal jobb minden szinten. Mondjuk a képi beállításokon még biztos lehet finomítani, de nekem már így is tetszik, gyári beállításokkal.
Egy kérdés viszont: az ilyen középtalpas tévéknél hogy lehet megoldani a tévé alá a soundbar elhelyezést? Van erre valami bevált módszer, esetleg spéci konzol hozzá? -
Matthew
őstag
Sziasztok!
65C805 tulajoktól kérdezném, tudja a tévé a timeshift/pvr funkciót? -
Matthew
őstag
válasz
nicu71
üzenetére
Stealth, nicu71: köszönöm a válaszokat. Biztosan sokkal jobb tévé a 805-ös de azért bizonytalan vagyok, hogy a nagyobb méret miatt látom-e rossznak a tévé adást vagy ennyit tud ez a tévé. A 805-ben fejlettebb ez a rész is, tehát szebben jelenít meg gyengébb tartalmat?
Egyébként emag-on max 317-ig tudom levinni az árát (-10% kupon), hogy lesz abból 305k? -
Matthew
őstag
Sziasztok!
Hirtelen felindulásból vettem hétvégén egy 65P635 tévét (~170k) de annyira nem vagyok vele megelégedve. Előtte egy 49"-os Panasonic 4k alap modellt használtunk, ahhoz képest a digi tv adás HD képe nem túl szép, az SD-ről nem is beszélve. Kb 4 méterről nézzük a tévét, a nagyobb felbontású youtube tartalmakkal nincs gond. Persze a feketék nem annyira szépek és oldalsó bevilágítás is látható de gondolom ezeknél az olcsóbb modelleknél ez sajnos normális.
A kérdés az lenne, hogy érdemes lenne lecserélni egy 65C805-re aminek most kb 2x-es ára lenne mint ennek? Ez azért nem elhanyagolható árkülönbség, tudhat többet tv adás esetén a drágábbik modell?
Illetve a táblázat alapján ennek tudnia kellene PVR funkciót de nem sikerült működésre bírni. Külső hdd rádugva, formáztam, látja is de ennél tovább nem jutok.Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- HISENSE ( 85E77NQ) 215CM Q-LED 144HZ 4K SMART AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55LS03A) 140CM Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- iPhone 13 mini 128 GB fekete Midnight
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Vhiktor