Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pozsgai
csendes tag
válasz
silboy
üzenetére
Én a filmmaker módot használtam alapnak. Nekem a színhő meleg 5 helyett 2-3 körül jobban tetszik, de szerintem ezt is mindenki állítgathatja ahogy neki szimpatikus. Csúcsfényerő még ami számomra szabványon (új firmwarenél már alacsony néven fut) jobban bejön, mint kimaxolva, ahogy sok helyen ajánlják. Fekete szint 49-50 legyen, ahogy neked jobbnak tűnik. Gamma 2.4 szerintem is jobb, mint a 2.2. Az egyetlen ami fontos a local dimming kimaxolása, minden mással lehet picit játszani, a fényerő pl szerintem tök egyedi, mert attól is függ mi a jó, hogy milyen sötét a szoba. Egy videóban a mozgás menüben a tisztaságot ajánlották még egyénire rakni és 2-2-re, igazából beállítottam, baj nincs vele, szóval hagytam úgy
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor