Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
aktív tag
És mennyi az esélye hogy egyszercsak jön egy frissítés ami megoldja az akadásokat? Csak azért kérdezem mert így végiggondolva az egészet 14 napom van tesztelgetni de ha esélytelen az egész akkor én lehet mégis visszaadom ezt a TV-t. Hiába szép a képe és jó rajta játszani, ha úgy csinál mint sok-sok évvel ezelőtt a szar PC-m amin mindenféle kodeket kellett leszedjek hogy normálisan játszon le egy filmet. Így sokszor élvezhetetlen kizökkenti az embert amikor néz valami filmet vagy sorozatot. Érdekes Disney+on sokkal ritkábban csinálja amúgy. Ezt sem értem, meg azt sem, hogy másnak miért nem akadozik ott ahol nekem és nekem miért nem ott akadozik ahol másnak az adott tartalom. 230-240ért elvileg középső polcos tévétől azért elvárnám, hogy ne a mozgás megjelenítésen csússzon el. Egy tévének ez lenne a sava borsa, ez olyan mintha egy telefonon nem tudnál telefonálni mert random szakadozna a hangja a hívott félnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q60DAUXXN) 215CM Q-LED SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN990FTXZU) 191CM 8K 240HZ NEO QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor