- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
válasz
szatyor1972 #1263 üzenetére
Nekem Sony.Ezért is foglalkozom evvel a garancia kérdéssel.A Sony is simán "meghalt" 14 hónapos korában.Viszont kijöttek ( lehet tudni ki az importőr,fordulhatsz kérdésekkel is oda,tudni az adott városban ki a szerviz (ek!) ) ,javították,nem lett jó,kértem vissza a termék árát (nem is cserét!). Két héten belül megkaptam az utalványt amivel bementem az MM-be ahol vettem,és a kezembe nyomták a termék vásárlásakor kifizetett teljes összeget.
Ez a garancia egyre fontosabb,ezek a mai tévék élettartalma már messze nem olyan mint rég és az mindegy,hogy Sony vagy LG vagy akár TCL, meghibásodhat mind.Ezért tényleg szuper ha valamire 5 ÉV Garancia!! van,amennyiben ez nem csak sima üres marketing.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest