Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Toma
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
the radish
üzenetére
Ha erre gondolsz, azzal van egy olyan bajom, hogy én nem akarom megadni sem a windows sem az android jelszavamat a másik eszkzön. És nincs szükségem a telefon teljes átklónozására sem.
Nekem egy 1 bites pityergő kell androidra BT-n mondjuk 5 perces intervallumban 1x. A telefonon van egy lista az áttekintetlen eseményekről, amit down swipe nyit le. Ha akármi van ott, bit érték 1, ha nincs, akkor 0. Azt az üzenetet venni kellene windows oldalon, és tray ikonon kijelezni csak az 1 értéket igen / nem információként, hogy most éppen üres-e az a lista a telefonon vagy sem? És azon az egy biten nincs mit titkosítani. Felőlem láthatja az egész világ. Ha kell, a windows tray-t megírom én magam, de android alól világgá kellene sipákolni az állapot bitet, és nem lenne rossz, ha legalább arra lenne kész megoldás.
Tud olyat a tasker "egyszerűen" ?
Más. Okos óra, meg a többi.
A BT be van építve mind a laptopba, mind az androidba. Ingyen van. Nincs kedvem okos órához. De köszönöm az ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Autós topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Revolut
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest