Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:55:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2651) green_army78 válasza Joke21 (#2645) üzenetére


green_army78
tag

a tavaszi egyenes kieséstől már a tv2-ad..
erre még hátralévő 4 meccs miatt sok értelme nincs betenni ezt a gagyi csatortnát...

jövőre meg szerintem is vándorol az m1-re a heti egy meccs BL

(#2652) Joke21 válasza green_army78 (#2651) üzenetére


Joke21
aktív tag

Na, az jó, azt nem tudtam hogy a nyolcaddöntőtől a tv2 adja megint. Múltkor egyébként a tv2 weboldalán néztem a meccset. Igazából jobb minőségű volt, mint az analóg adás.

(#2653) Tutu7030


Tutu7030
veterán

:F

Duna II - Autonómia (Duna2) 434000KHz
Duna HD (Duna2) 450000KHz
Duna TV (Duna) 330000KHz

LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro

(#2654) Mike88


Mike88
senior tag

Srácok!
Először is úgy gondolom, ha már továbbra is külön pénzt akarnak elkérni a digitális KTV-ért, akkor a csomagoknak valahogy így kellene kinéznie (ez csak egy koncepció, nem kell egyetérteni vele, ahol +-t láttok, oda úgy gondolom, hogy még azokat a csatornákat lenne illő betenni.):

D1- Series
AXN
AXN Crime
AXN Scifi
Sorozat+
Prizma
Comedy Central
BBC Entertainment

D2 -Movies
Film+2
Filmmúzeum
Viasat 6
MGM
+ film+
filmbox
filmbox plus
viasat3
universal ch.

D3 - Adult
Playboy
Dorcel TV
Private Spice
XXL
Super One

D4 - Music
Music max
MTV Hungary
MTV Dance
MTV Hits
MTV Rocks
Nóta TV
H!t music
MCM

D5 - Kids
Bebe
BabyTV
Boomerang
JimJam
KidsCO
Kika
Super RTL
Megamax

D6 - Sports
Motors TV
ESPN America
Eurosport2
Extreme Sports
Y&S
Digisport HD
Sport M
Eurosport HD

D7 - Educational
Discovery World
Disc. Science
Disc. T&L
Pax TV
The History Channel
Viasat Explorer
Viasat History
Doq
Fishing & Hunting
Deko

D8 - HD
M1 HD
M2 HD
National Geographic HD
Discovery HD sh.
History HD
Spektrum HD
ATV HD
+ Filmbox HD
Fix HD

D9 - Speak (ez mondjuk mehetne ingyen 1 digitális cs. előfizetése esetén)
BBC W
CNN
Aljazeera
3sat
ARD1
Arte
Deutsche welle
HRT1
ORT1
PRO7
Rai Uno
RTL
SAT1
TV5monde
TVE
Vox
ZDF

Talán azt sem ártana figyelembe venni, hogy kilehetne használni a digitális szolgáltatást, egyfajta kiegészítő szolgáltatásként, s így a fent említett csomagok mellé kellene még egy csomag, mely így nézne ki:

AXN Crime
AXN Scifi
Filmmúzeum
MGM
Filmbox
+ Filmbox+
Film+2
Story 5
Comedy Central
Sorozat+
Prizma

Természetesen, ha végre szemléletváltás történne a világ kábeltv-s piacán, akkor lehetne egyenként árulni a csatornákat, s akkor az utolsó csomagra valóban semmi szükség.
Ja és ahhoz, hogy kiegészítő szolgáltatás tudjon lenni a tarr digitális szolgáltatása, ahhoz végre el kellene felejteni azt, hogy az analóg előfizetéshez kössék a digitálisat, ez egy fatális baromság.

(#2655) emre33 válasza Mike88 (#2654) üzenetére


emre33
addikt

Egy dolgot elfelejtesz!
Egy digitális csomag ára 830Ft
És úgy kell a csatornákat összeállítani, hogy ne legyen veszteséges az adott csomag.

Ha az általad összeállított csomagot készítik el, akkor azt érnék el, hogy a digitális csomagok közt nagy árkülönbség lenne, és kevesebb ember venni meg, a megemelkedett árak miatt.

ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360

(#2656) Mike88 válasza emre33 (#2655) üzenetére


Mike88
senior tag

Eszembe sem jutott!!!! Most úgy őszintén szerinted az a réteg fizet elő PLUSZBAN a digitális csomagra, aki plusz 100 forintokon aggodalmaskodik egy hónapban? Ez egy plusz szolgáltatás, aki épp hogy kijön egy hónapban, annak elég az analóg. Szóval még csak nem is gondoltam ilyesmire, hogy valaki azért nem fizetne elő egy digitális csomagra, mert az drágább 890 FT-nál. Persze biztos van egy határ ameddig megéri az embereknek, s ez anyagi háttértől függetlenül nagyjából ugyanott van mindenkinél. Amúgy ami úgy gondolom, h nem férne bele havi 900-ba, az a "movies", de az is csak a két viasat miatt, a "music" a határnál van, de még belefér, a "sports" semmiképp sem, talán ott prémiumba kellene gondolkodni a digisport esetében, bár ezt szerintem a digi nem engedné. Tehát egyedül ami igazán rizikós dolog, az a digisport elválasztása az HD csomagtól, nyilván akkor abba nem kerülhetne bele plusz két HD csatorna, mert az már annyiba kerülne, h senki sem fizetné meg, de az is indokolatlan számomra, hogy valaki, aki nem kedveli a sportot, az ennyit fizessen egy HD csomagért, amiben ő mondjuk a Discoveryt meg a nat.geo-t nézné.

Igazából meg már önmagában vicces a dolog, hogy ilyeneken filózunk/vitatkozunk, h megérné-e, mikor a diginek töredékéért megéri s totál ingyen adja az analóg mellé a digitális kábelt, persze náluk szegényesebb is a felhozatal, de arányaiba véve még mindig a digi tudja olcsóbban csinálni. Nyilván ehhez hozzátartozik az az el nem hanyagolható tény, hogy ez egy ennél összetettebb dolog, nem lehet követelni a digi árait a tarr-on, de azért ennyiért nehogy már ne érje meg nekik.
Egyébként nem vagyok előfizetője a kábelTV-nek, csak netem van a tarr-nál, de kiegészítő szolgáltatásként igénybe venném a digitális kábelüket, ha látnék benne fantáziát.

Vessük el a javaslatomat, maradjon az összes csomag úgy, ahogy van, s most akkor csak annyi a kérdésem, h mi az Istenért nem éri meg a Tarrnak az, hogy a digitális adás külön szolgáltatás? Mikor a bekötést ki kell fizetni, a kártyaolvasót ki kell fizetni, ha szükséges a beltéri, akkor annak bérleti díját ki kell fizetni. Hogy a francban van az, hogy úgy éri csak meg nekik 8-9 csatornát közel ezerért adni, ha mellette előfizetsz 6000 azaz hatezer forintért 56 csatornára, amiből nem mellesleg 12 FTA csatorna s szutyok analóg adás.

(#2657) H_András


H_András
tag

Nemrég költöztem le Paks mellé. Elképedve tapasztaltam a pesti habzsidöbzsi után a szóbajöhető szolgáltatók minimális létszámát, és irreális csomagjait.. Jelenleg 15-ös netem van a tarrnál, nem is kaphatok nagyobbat, ami 2012-höz közelítve elég bizarr, ráadásul majdnem egy tízesért.. háromszor ilyen gyors netért fizettem eddig alig ötezret.. (sóhaj). Ahogy elnéztem a kínálatot, vezetékes szolgáltatókból többet nagyon a környéken ki se lehet hozni.
Az lenne a kérdésem, van-e (vagy volt-e) valakinek bármilyen cégnél műholdas tévéje, esetleg netszolgáltatása, vételi viszonyok, tapasztalatok stb. Mindenféleképpen váltani akarok, mert ez a vezetékes szolgáltatáscsomag röhejes(en drága) és elavult - még ha nagyok az igényeim akkor is. Hátha valaki szintén előrébb lépett, és tud a nála meglévő szolgáltatásról ilyen formában, kérem írjon.
Illetve ha nekem kerülte el valami a figyelmemet, de jelenleg csak a Tarr és a T-Home vezetékes szolgáltatásai érhetőek el, ezek pedig nem elegendőek, egyéb alternatívákra pedig nem bukkantam (még). Minden megoldás érdekel.

Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal

(#2658) sch_a


sch_a
addikt

Ha nincs digitális előfizetésünk, akkor ne is keressem az HBO HD-t a kódolatlan hétvégén?

(#2659) emre33 válasza sch_a (#2658) üzenetére


emre33
addikt

Elvileg nálad is mennie kellene, ha van analóg extra előfizetésed és olyan TV-d, amibe van dvd-c tuner.

ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360

(#2660) amadeus11 válasza H_András (#2657) üzenetére


amadeus11
senior tag

Keress más szolgáltatót , aki keres talál . Kifizettetik a fos analóg csomagjukat azokkal is akik digitális adásokat szeretnék nézni , mert LCD tv-jük van és ott bizony az analóg pocsék minőséget ad . Külön megsarcolnak még 900 forintonként pluszban . Fizess , ha minőséget akarsz. Váltani pedig lehet és érdemes is . Van műholdas UPC , T-home és Mindig tv is ( ha elég a harminc csatorna )
. Az internetcsomagjaik szintén a legdrágábbak . Szóval a legdrágább szolgáltató és a sok pénzért még minőséget sem kapsz . Jah , ez nem Budapest .

There is a star

(#2661) Pupako válasza H_András (#2657) üzenetére


Pupako
csendes tag

Hááát igen nekem is a tarros 15M netem van mert tolna megyében egyes részeken csak az érhető el,kívétel az optikás vagy a vdsl thome,de nincs kiépítve nálunk sem és nem is lesz....
jövő honap 17-én jövök el a tarrtol mert brutá sok a netért 8e+3e-ért az analog szar minöségü kábelről lcd-n...thome-nál kötöm meg a dsl-t 15m,+sat tv 3900ft 3 lcd-n digitálisan..a net nem biztos eléri a 15M,de legalább nem havi 8e.Nem hiszem találsz jobb megoldást.....

(#2662) Joke21 válasza amadeus11 (#2660) üzenetére


Joke21
aktív tag

Azért nem mindenkinek olyan egyszerű váltania. Persze van más alternatíva, de nézni kell, hogy mi mennyibe kerül. Kezdem azzal, hogy csak a Tarr tud nálunk internetet szolgáltatni( az adsl 2mbit-es állandóan szakadozó szarját nem nevezném internetnek). 3 tévénk van,(ennyi sajnos muszáj) így bármelyik digitális szolgáltató már sokba kerülne. Így marad a tarr analóg szolgáltatása. Csak azt akartam érzékeltetni ezzel, hogy vidéken tényleg esélytelen jobbat olcsóbban találni. Ez van, ezt kell szeretni.

(#2663) sch_a válasza emre33 (#2659) üzenetére


sch_a
addikt

Ez jó hír, köszönöm!

(#2664) Pupako válasza Joke21 (#2662) üzenetére


Pupako
csendes tag

A tarrnál drágább az analog /extra 5950ft/mint 3tv-vel akármelyik sat szolgáltató....a net az más tészta,de az sem olcsó,de ha más nem jöhet szóba nincs mit tenni...

(#2665) Joke21 válasza Pupako (#2664) üzenetére


Joke21
aktív tag

Persze, drágább, de kombi csomagban már nem. A digi-nél ha jól emlékszem 3 tv-re már két előfizetés kell, a t-homenál meg jön a plussz beltérik díja. Az már az én problémám, hogy nem elég az alap csomag, meg hogy mindenképp kell digisport. Szóval marad ez. Egyébként én is visszasírom az időt, mikor Pécsen voltam albérletben, digikábel volt a lakásban...

(#2666) green_army78 válasza Joke21 (#2665) üzenetére


green_army78
tag

off
azt hallani digininél novembertől ismét lehet 3. beltérit kérni
on

(#2667) Joke21 válasza green_army78 (#2666) üzenetére


Joke21
aktív tag

Tnx, majd megsasolom.

(#2668) H_András válasza amadeus11 (#2660) üzenetére


H_András
tag

Kerestem, csak ez a kettő van amit írtam elérhető, T-Home és Tarr vezetékesen, és nagyobbat nem is tudnak adni. Ahogy olvasgattam a fórumot és a hozzászólásaitokat régebbről is, egyik se jobb a másiknál..
Akkor ezek szerint csak a műholdas dolgok jöhetnek szóba, ha komolyabb dolgokat szeretnék (tévében mondjuk sejtettem hogy ez lesz), de a netfelhozatal az megdöbbentő, egyrészt hogy 15 megásnál egyik szolgáltató se tud többet adni, a másik meg hogy ennyibe kerül.. tudom hogy vidék meg minden, bár ez egyrészt elég degradálóan hangzik, másrészt azért az ember nem erre számít 2012 előtt pár hónappal. :(

Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal

(#2669) Tutu7030


Tutu7030
veterán

"Visszatér a Bajnokok Ligája a TV2-re
Bár nézettségi okok miatt lekerült a csatorna műsoráról a BL, és a TV2 lepasszolta a közvetítést a PRO4-nek, visszatérnek a meccsek az országos kereskedelmi csatornára. Az origo információi szerint az UEFA nem egyezett bele, hogy kis lefedettségű csatornán menjenek a keddi találkozók. Október 18-án, kedden este 20.30-tól már a Napoli-Bayern BL-találkozót láthatják a csatornára kapcsolók. A csatorna szeptemberben a TV2-höz tartozó, férfi célközönségre fókuszáló PRO4-re tette a keddi meccseket, mondván, nem éri el a csatornaátlagot közönségarányban, a kisebb tévét azonban értékesebbé teheti, növelheti is annak nézettségét. A TV2 a helyszínről nem fog tudósítani."
http://index.hu/kultur/media/2011/10/14/visszater_a_bajnokok_ligaja_a_tv2-re/

LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro

(#2670) szabogabor10


szabogabor10
veterán

Jól látom, kivették a VH1-et a digitális csatornakínálatból? Vagy csak technikai hiba?

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#2671) Tutu7030 válasza szabogabor10 (#2670) üzenetére


Tutu7030
veterán

Gondolom ugyanolyan véltelen, mint az egyik duna duplázása.:)

LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro

(#2672) Tutu7030


Tutu7030
veterán

Megint hívtak a telecomtól/t-home vagy a túró tudja, hogy mi a nevük most.:D
MIndenféle kedvezményes dologra rá akart beszélni a hölgy.
Végül már ott tartott, hogy szerinte az újabb lcd tv-k esetén már nem kell iptv box, hanem a tv-be elég bedugni a kártyát, a tv-t összekötni a hgw-el oszt jól van.
:Y :F
Én vagyok lemaradva, vagy a hölgy volt összekeveredve?:D:D

LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro

(#2673) Tutu7030 válasza Tutu7030 (#2672) üzenetére


Tutu7030
veterán

A poént meg ki is hagytam. :D:D
Szóval a hölgy szerint minden új lcd tv képes box nélküli iptv vételre, valamint az LG tv. Megmondom őszintén, itt előjött belőlem a genyó, és kértem, hogy mondjon már valami pontosabb típust! A válasz: LG! :DDD
Elmagyaráztattam vele, hogy pontosan mi is lesz a felállás. Elmondta, hogy a hgw-be megy a vezeték, az pedig leosztja a netet a pc-nek, valamint a műsorokat a tv-nek.
Kérdeztem tőle, hogy az rj45 csatlakozót hová dugjam az lg tv-ben, mert nekem azon nincs olyan csatlakozó.
Itt hirtelen csend lett. :)) :DD Majd közölte, hogy hívjam a technikai részleget, és ők majd megmutatják, amikor jönnek bekötni.:D:D
Mondtam neki, hogy jelenleg eszemben sincs hívni őket.:D

LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro

(#2674) korfa válasza Tutu7030 (#2673) üzenetére


korfa
aktív tag

az engem is érdekelne. Amugy létezik már olyan tv amibe az rj45-t dugod és ad t-homerol képet?

(#2675) Tutu7030 válasza korfa (#2674) üzenetére


Tutu7030
veterán

t-home-os hölgy szerint az ELDZSÍ :DD:DDD

LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro

(#2676) emre33 válasza korfa (#2674) üzenetére


emre33
addikt

Nincs ilyen nyugi....

ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360

(#2678) H_András válasza Tutu7030 (#2673) üzenetére


H_András
tag

Az igen... :Y

Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal

(#2679) Tutu7030


Tutu7030
veterán

Tisztelt Előfizetőink!
Pakson a Báthory utcában zajló munkálatok miatt a [terület behatárolása] 2011.10.21. [tól ig időpont] teljes szolgáltatáskiesés várható.
Megértésüket köszönjük.
Tarrkabarka kft.

Kb ennyi lett volna nekik is leírni.

LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro

(#2680) Pupako


Pupako
csendes tag

Róhadt foss tarr kft....15M és 32k jön nem hiszem el....kihuzom a modemet darabig jön rendesen,most meg max 50k....csak ezt a 2 hetet bírjam ki még....pfujjjjj utálom.
Ez a poén eddig rosszat nem tudtam mondani rájuk,hát most behozzák az ucso 2 hétben.

(#2681) emre33 válasza Tutu7030 (#2679) üzenetére


emre33
addikt

Digi ki tudja írni a karbantartást.

Kb: egy éve kérdeztem erről TARR belső munkatársát.
Jogszabályra hivatkozott, hogy x idővel előtte közzé kell tenni stb stb..

Szerintem még maga se hitte el..

Pl: Most lehet tudni, hogy 2012. január 2. reggel csatorna átrendezés lesz.
Hogy miért nem lehet ezt időbe nyilvánosságra hozni?

Egyszer el kellene beszélgetni a TARR úrral egy sör mellett.

Amúgy szerintem tudnak erről a fórumról.
Ha nem, az már régen rossz..

ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360

(#2682) emre33 válasza Tutu7030 (#2679) üzenetére


emre33
addikt

Esetleg nincs kedved ide írni? http://www.facebook.com/TarrKft

ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360

(#2683) Tutu7030 válasza emre33 (#2682) üzenetére


Tutu7030
veterán

Na, erről nem is tudtam.:D
Más szolgáltatók/cégek szinte kiabálnak, hogy "Keressen minket a fészbúkon is!", de a Tarr kft-nek sem a honlapján, sem máshol nincs ilyen felhívás.
Pedig akár még a számlalevélen is fel lehetne tüntetni, ha komolyan gondolják az ilyen közösségi oldalon való megjelenést.

LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro

(#2684) Grande Ale válasza emre33 (#2682) üzenetére


Grande Ale
őstag

Ez tényleg a Tarr hivatalos oldala? Vagy csak valaki csinálta?

(#2685) Grande Ale


Grande Ale
őstag

Telefonon lehet hűségszerződést kötni?

(#2686) emre33


emre33
addikt

MAGYAR NYELVEN IS SUGÁROZ A NATGEOWILD HD!

Ezt szeretném nagyon!

ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360

(#2687) Tutu7030 válasza emre33 (#2686) üzenetére


Tutu7030
veterán

+1

LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro

(#2688) paavoo


paavoo
aktív tag

Januárban lejár a hűségem, várható valami nagyobb és olcsóbb csomag, vagy a jelenlegi csomagok sávszélemelése? Esetleg TV-nél csatornánkénti választék?

(#2689) dízelracer válasza Tutu7030 (#2683) üzenetére


dízelracer
senior tag

(#2690) emre33 válasza paavoo (#2688) üzenetére


emre33
addikt

Sajnos nem tudunk semmit.
Majd Kb december elején szokott ez kiderülni.

Sávszélesség emelésre szükség van, nem is kevésre.
Kérdés, hogy megkapjuk-e.

Amugy azt se értem, miért csak év elején lehet emelni? Ez kinek a hóbortja?

ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360

(#2691) paavoo válasza emre33 (#2690) üzenetére


paavoo
aktív tag

10-15-20 jó is lenne 5-8-10 helyett :U

(#2692) emre33 válasza paavoo (#2691) üzenetére


emre33
addikt

én inkább 80-50-20 csomagokat várok letöltésbe.
Feltöltésbe: 10-5-2

ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360

(#2693) CsodaPOK válasza emre33 (#2692) üzenetére


CsodaPOK
senior tag

Ekkorát nem hiszem, hogy ugrani fognak (sajnos). A BIX grafikont nézve még mindig csak egy 10 gigás linkjük van, ami úgy 70%-s kihasználtságon üzemel.
(Összehasonlításként UPC: 50+60 giga, Digi 40 giga.)
Egy 20-15-10-t még el tudok képzelni, de többet nem nagyon.

[ Szerkesztve ]

(#2694) Grande Ale válasza emre33 (#2692) üzenetére


Grande Ale
őstag

:DD

(#2695) emre33 válasza CsodaPOK (#2693) üzenetére


emre33
addikt

Nem csak BIX felé van netkapcsolata a TARR-nak.
És pest felé is van tartalék.

Amugy szép hogy nincs BIX-ba több. Mert minek.

UPC is nagyon kihasználja azt az 50 és 60GB-ot, max túlfizetésnek jó... másra nem.

ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360

(#2696) goodboy007


goodboy007
senior tag

Csak nekem szarakodik a net MÁR MEGINT 2 napja?
10-15 másodpercig van net, utána egy percig nincs. Amíg van, addig gyors.
Bonyhádról van szó. :W :W :W

"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

(#2697) emre33 válasza goodboy007 (#2696) üzenetére


emre33
addikt

Éjszaka? Biztos megint előre be nem jelentett karbantartás.

Esetleg nem esetleg a routered fagy le, vagy indul újra?

ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360

(#2698) goodboy007 válasza emre33 (#2697) üzenetére


goodboy007
senior tag

Nem csak éjszaka, hanem folyamatosan kedd délután óta.

"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

(#2699) szabogabor10


szabogabor10
veterán

Sziasztok!

Egyik ismerősőm tudja nézni az HBO GO filmtárat, habár nincs MaxPak-előfizetése. Még a próbaidőszak alatt regisztrált. Közületek is mindenki hozzáfér? Mert ha igen, akkor jogtalanul emelték 300 Ft-tal a csomag árát.
Amúgy nyugodtan bevezethetné a Tarr az HBO OnDemand-et is.

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#2700) emre33 válasza szabogabor10 (#2699) üzenetére


emre33
addikt

Nálam is ez a helyzet.
Hozzáférek én is.

Most kiderül, hogy olvassák-e ezt a fórumot, mert ha pár nap múlva nem lesz, akkor olvassák.

Teszt indul

ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.