Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Aktív témák
-
jakpeti
csendes tag
Nekem az a gondom,hogy a skype-ben nem működik a tárcsázó.Ha hívni próbálok egy új számot általában kidob.Ez csak a tárcsázónál van így.Ha a partner listából hívok valakit az működik.
Most úgy oldom meg,hogy egy új szám hívásákor felviszem a partner listába és így működik.Ha valakinek van egy jó ötlete,megköszönöm -
frenkyy
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom van, hogy a modem hangszóró végig pötyörög a beszélgetés alatt is, de nem tudom átirányítani a hangot az aztali hangszórómra. Már átrágtam mindent a modem tulajdonságainál, ott minde be van állítva.

-
shift+ő
senior tag
válasz
Rickenstein
üzenetére
DIALER.EXE a tárcsázó, és kifelé megy a hang, tehát amit a gép mikrofonján be, az a másik telefonon ki, ez OK. A vételi iránnyal van a gond, a számítógépen nem hallani semmit, miután létrejött a kapcsolat.
-
Rickenstein
senior tag
Annyit tudok a dologról, hogy ezek a belső soft modemek (notebook-ban már csak ilyen van) DirectX-et használnak a hanghoz... Egyébként mivel próbálsz tárcsázni? Hálózati Telefonos Kapcsolattal? Az szokta elvenni a hangot, ha létrejött az internetkapcsolat

Egyébként a Windows Dialer tökéletesen megfelel a célnak. A mikrofon bemenet engedélyezve van a hangbeállításonál?
[Szerkesztve] -
-=Valium=-
aktív tag
válasz
Thulcandra
üzenetére
Jahh bocs

Nekem anno volt egy gagyi modemem annak a telepítő lemezén volt erre egy program.
Talán valami kolink.Nem emléxem. -
shift+ő
senior tag
Ezen és is kisérltezetem 10 percig, és addig jutottam, hogy:
A XP esetén, ha címjegyzéket, ha megnyitod, akkor ott van egy tárcsázó rész, ki is tárcsáz, és de azután elveszi a bejövő hangot, kifele megy az amit a rendszer mikrofonja hall, de a bejövő hangból a hangszórón nem hallok semmit.
Esetleg próbálkozz, ha eredményre jutsz érdekelne negem is. -
Thulcandra
senior tag
válasz
-=Valium=-
üzenetére
Szerintem csöppet félreértetted a kérdést. Ő nem voip -vel akar telefonálni, hanem rendesen, vonalason, a gépet közbeiktatva.
Emlékszem mikor régen v.mi 14.4es faxmodemmal... azon volt mikrofon bemenet mondjuk... és a program nevét sem tudom... ha jól tudom, windowsban is van alapból, legalábbis 98asban mintha lett volna... -
micro
addikt
Sziasztok!
Kellene nekem egy olyan kis program, lehetőleg ingyenes, amivel egy mikrofon fülhallgató segítségével telefonként tudnám kezelni a gépem.
A modemen nincsen mic és line out. Tehát a hangkártyán keresztül kéne megoldani a hangátvitelt.
Előre is köszi.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Thrustmaster T300 / opcionálisan Ferrari F1 pereccel
- Rtx 2080/ Ryzen 5 4500/ 16GB / 500 GB Sata SSD/ 1,5TB HDD/ Win 11/ Garancia
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest