Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
Csaba_20_
üzenetére
+adalék: a winyós teszteknél külön megemlítik, hogy mindegyik ugyan azon molexről kapta az 5 és 12 voltokat, ha másképp nem lehetséges egy átalakítón keresztül a korrekt eredmények végett. Nekem mint alapból szkeptikus egyénnek, helybő gyanus, valami fontos részletet nem tudunk, mégpedig a bűvös 3,3V kapcsolatban.

-
robyeger
addikt
Feladom, úgy néz ki egyetlen egy tesztlabor se vette a fáradságot, hogy lemérje a winyók melegedését 3.3V-al és anélkül vagy még nem tudom rendesen kezelni a google-t. Mind1, nekem már csak ilyen fura a gondolokodásom
úgy néz ki lesz alapanyag, szóval megcsinálom, megadom a winyómnak azt ami jár 
-
robyeger
addikt
Én azt vettem észre, amelyik Sata winyón van molexes tápcsati, az még nem tudja használni a 3,3V, hiába van rajta a sata power csati is(ezek a régebbiek). Amúgy az Impulzus szélesség modulált venti szabályzás(PWM)-ről is ez a véleményed, hiszen a DC ventik 12V redukciójánál se keletkezik egetverően nagy plussz hő
-
robyeger
addikt
Lehet hogy ez nem tartozik szervesen a topic témájához, de megköszönném ha bárki tudna adni ötletet vagy javaslatot
: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- ASUS ROG RYUJIN III 360 CPU vízhűtő !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

úgy néz ki lesz alapanyag, szóval megcsinálom, megadom a winyómnak azt ami jár