- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalfeco
újonc
Köszönöm a gyors választ.
-
royalfeco
újonc
Régi táp neve: SKO-ATX400W
-
royalfeco
újonc
Szia. A régi táp ventilátora nem akart el indulni ha a számítógépet be kapcsoltam. Pálcikával próbáltam a ventilátor lapátokat el forgatni, igy nagy nehezen el indult. Utána már ment. Ezt untam meg ezért vettem újat. Új táp neve: LC420H-12. régi nevét most nem tudom, munkahelyen vagyok.
-
royalfeco
újonc
Egy kérdésem lenne. Számitogép szerelésben amatőr vagyok. Vettem tápegységet, beleraktam a gépbe. 400w-os volt a régi, az új is 400w-os. Kábeleket össze dugtam ott ahol a másik tápegységnél volt. Azt a hibát vettem észre hogy a számitgép be kapcsolása után 2-3 ra ora múlva az egér meg a billentyűzet nem reagál semmire. Egér piros lámpája se világít. Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest