- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
PeeterssoN #3326 üzenetére
Ha ugyanakkor az aljzat mérete és a tüskék közti távolság, akkor csak kihúzod-bedugod. Ha esetleg más, akkor a kábel végén lévő dugót meg tudod cserélni majd az új kábelen.
-
dugo_
veterán
válasz
DroiDMester #3327 üzenetére
Ezekkel semmi újat nem mondtál. 3 éve feszültségszabályozással működik, semmi baja nincs tőle. De ha mégis, akkor veszek újat, a hangtalanság minden pénzt megér. Gondolhatod egyébként, hogy a csere okkal történt erre a típusra.
Nem volt alternatívája ezekkel a feltételekkel:
80x80x15
hangtalan -
dugo_
veterán
válasz
DroiDMester #3321 üzenetére
Az én tápomban egy Blacknoise NB-BlackSilent Pro 80mm PWM van, ami 5k+ volt anno. Ezért került bele az 500Ft-os átalakító.
etejedu
Azért nem linkeltem, mert nem találok most itthon. Iponról vettem anno, talán Delock volt.
Kínából: https://www.aliexpress.com/item/32835582360.htmlNem kell a tüskére forrasztani. Elvágod a kábelt olyan hosszon, ahol már kényelmesen tudsz dolgozni, leblankolod, felhúzod előre a zsugorcsöveket a szigeteléshez és kész a csatlakozás előkészítése a forrasztáshoz.
-
dugo_
veterán
válasz
PeeterssoN #3318 üzenetére
Én ezt szoktam a táp és a venti közé építeni:
Táptól függően vagy csatizva, vagy levágva a végét és beforrasztva. Így az új ventilátort nem kell barkácsolni, és legalább azon megmarad a gari.
-
dugo_
veterán
Ha már búg, akkor szinte biztos, hogy kopott és az olajozás önmagában nem fog segíteni.
Egyébként: https://www.youtube.com/watch?v=O9hM-4WJGdE
Matrica lehúz, gumidugó kipattint, műanyag C-gyűrű lepattint, O-gyűrű lehúz és onnantól kihúzható a lapátkerék az ellentétes oldalon. Valami vékony, könnyű műszerolajjal kend.
-
dugo_
veterán
Sziasztok,
Létezik viszonylag csendes vagy alacsonyabb fordulatszámú ventilátor 80x80x15-ös méretben?
Egy Integra SFX 450W (ugyanez) tápban akarnám lecserélni a Protechnic MGA8012ZR-O15 darabot, mert ez maradt a gép leghangosabb alkatrésze.
12V/0,35A, elvileg 4000rpm@12V, 2000rpm@5V, 2pinLeszabályozza a táp, de szerintem feleslegesen sokat pörög így is. Teljesen hideg az átáramló levegő és a gép összterhelése is valahol 130W körül lehet csak.
Ebayen van egy pár olcsó 0,16A-es modell, az vajon kevesebbet is forogna? Vagy mindenképpen egyezzen meg az amper?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows Insider Program
- Nintendo Switch
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF ventilátor szettek, Fehér, 4 PIN PWM FAN, 3 PIN ARGB LED
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest