Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A DC és PWM közti szabályzás különbségét értem, csak nem tudtam, hogy utóbbi nem szereti, ha 12V-nál kevesebbet kap

Nem gondolom, hogy hibás a táp, szimplán csak hangos terhelés alatt a házban lévő (letekert) Arctic P14 és P12 mellett. Tehát nálam az itt megadott görbét követi.
Szóval akkor nincs olyan slim 92mm-es ventilátor ami nem PWM-es (én sem találtam, de még Aliexpressen sem), az meg rizikó. A reddites linken az eredeti posztolónak működik, másnak meg gondjai voltak vele.
Ez a Thermalright 8€, annyit megér kísérletezni; de a Noctua 20€, az túl sok
Mondjuk az előbbire is azt írják, hogy hangos max fordulaton. Na most mit csinál egy PWM-es venti szabályzás nélkül, ha megkapja a 12V-ot? Gondolom maxon pörög...
Tehát arra a következtetésre jutok, hogy a ventilátor mérete okozza a gondot. Lehet jobb lenne egy SFX-L táp amiben 12cm-s venti van. Abban a méretben legalább van slim 12-es ami 3 pin-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Villanyszerelés
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Drón topik
- További aktív témák...
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest