Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
olvastam, mondtátok,csak szeretném tudni más esetekre is. illetve én nem vagyok elájulv az arctic ventiktől. Jobban örülnék az eredetinek, de csak H-st találok aminek nem 1650 hanem 2200 a max fordulata. És amostani sem zörög hanem szerintem feleslegesen magas fordulaton forog, hiszen mint mondta lehülve bekapcsolás után 30 percig hangtalan. Esetleg nem lehet hogy poros a szenzor és feleslegesen bemelegszik, melegen marad és forgatja a ventit? van erre esély?
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged