- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
Algol kicseréltem a chieftec tápban a yate loon ventilátort enermaxra . Nem pont arra a típusra mint amit írtál hanem egy hasonló enermax magma piros ventilátorra . az általad javasolt éppen nem volt raktáron stb , de ez sem sokban különbözik paraméterekbe (jó egy picit gyengébb de ahogy én használom a tápot szerintem tök mindegy ) . Döbbenetes a hatás !!!!!! a tápventim hangja gyakorlatilag észrevehetetlen lett . még azt is megnéztem ijedtemben hogy forog e majd lefogtam egy kicsit kézi erővel is szinte nincs is különbség hogy megy e a ventilátor vagy nem. ez a venti 68 cfm értékű az eredeti 88 cfm. a táp 600 wattos én teljesítmény mérővel nem bírtam 120 watt felvétel felé hajtani a tápot még akkor se ha a proci minden magja 100% ban hajtódott . külön videokártyám pedig nincs is. Viszont most már van egy rendkívül csendes gépem amely teljesen más élmény egy csendes szobába .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CNC topik
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- iPhone topik
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest