- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
BonFire #3402 üzenetére
Bármennyire hihetetlen elolvastam minden mondatod. De azt nem értem miért nekem kell "stratégiát" (jelentsen ez bármit") készíteni. Nekem nincs célom vele(külföldi munka, nyelvvizsga, vagy határidő). Egyszerűen csak megkönnyíti a hobbim/munkám, mert el tudom olvasni a kézikönyvet/web oldalt, és közben megtornáztatja azt a kevés agysejtemet ami maradt. Szóval ez inkább egy új hobby, sport. Ehhez csak szókincs, és nyelvtan kell. Nem kell pl. kiejtés, beszélgetés, egy hangot nem kell kiadnom, hogy "elérjem a célom".
Szóval ez a stratégiázás nem alkalmazható rám, mert még időbeli limit sincs. Ahhoz nem kell stratégia, hogy az általánosan használt 4-5 ezer szót megtanuljam. Akár abc sorrendben, bár egy picit uncsi lesz és nagyobb kihívás, ezért inkább a random sorrendben. Persze a nyelvtant is közbe kell szúrni, és az igeidők is megbolondítják/sózzák, mert ott vagy nem is változik, a szó, vagy rá sem lehet ismerni. Ez igazi kihívás már önmagában is.
Mivel ehhez nem tudom miből mennyit és hogyan, nem is tudok felépíteni egy "stratégiát". Szerintem ez amúgy is a tanárok dolga, hiszen nekik van rálátásuk, ők látják, hogy miből mennyit hogyan érdemes megtanítani, hogy a megtanított kevéske is használható alapot adjon. Én a 0 tudásommal honnan tudnám ezt megítélni?
Programot meg azért próbáltam volna ki, mert ha hosszútávon nem jön be pénzkidobás volt az a 9k. Pár nap alatt meg nem biztos hogy alaposan megismerem. A WEB-es felület meg ott bukik el, hogy a a WEB-es felületen nem tudok kártyapaklit hozzáadni, csak programból.
Az Apple-t ekézni emiatt dőreség. N+1 ingyenes program létezik a boltban, és nem egy fizetős program töredékébe kerül. Ennek a programnak az árát nem lehet magyarázni az Apple store-ba való megjelenés költségeivel. Hatalmas extraprofitot termel. (nem beszélve a fizetős kártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így használod a ChatGPT-t
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topic
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest