- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Mondjuk már eleve a topic címe sugallja, hogy van probléma a tanulással, főleg magyar nyelv téren
Nade hogy ne csak gonoszkodjak: Nekem a fősulin is az volt a taktikám, hogy az utolsó pillanatban tanultam, de akkor brutál módon. Munkahelyen, buszon, otthon, budin, mindenhol. Eszméletlen, mennyi minden belefér az ember agyába, ha rááll. De ilyenkor aztán no game, no net, no nő, nono... Minden félre van téve. 4-5 napot ki lehet birni. Barátnő takarékra, füllhalgató a fejére, gép lezár, elvonul, tanul.
Nekem bejött. Ha ötösre nemis, de 2-3-asra simán megirtam, mert annyira frissek voltak az olvasott dolgok, hogy minden a fejemben volt. Volt rá példa, hogy 500 oldalas könyvet bevágtam, azt annyi. (Analóg és Digitális technika)
Érettségire is úgy készültem fel, hogy az utolsó héten olvastam el 3x a tételeket. 4-5ösre sikerült minden. Ja, és még egy fontos taktika részemröl : soha nem izgulok, parázok. Úgy megyek vizsgázni, mintha sörözni mennék haverokkal. Szidtak és piszkáltak is ezért mindig a többiek, akik jegyzetek halmazával érkeztek, remegtek és vörösek voltak, asse tudták fiúk vagy lányok, vizsga elött. Én meg kólát iszogattam, és amolyan Fülig Jimmy style szórakoztattam öket. Most öszintén : nem hót mindegy már az utolsó pillanatban, hogy mit olvasol át? Amúgy meg ha tök parásan, idegeskedve, remegve, 200as vérnyomással mész be, sztem még azt is elfelejted, amit addig tudtál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Napelem
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- LG 27GN800-B 2K IPS 144HZ 27
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged