Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Andie

őstag

Mondjuk már eleve a topic címe sugallja, hogy van probléma a tanulással, főleg magyar nyelv téren :)

Nade hogy ne csak gonoszkodjak: Nekem a fősulin is az volt a taktikám, hogy az utolsó pillanatban tanultam, de akkor brutál módon. Munkahelyen, buszon, otthon, budin, mindenhol. Eszméletlen, mennyi minden belefér az ember agyába, ha rááll. De ilyenkor aztán no game, no net, no nő, nono... Minden félre van téve. 4-5 napot ki lehet birni. Barátnő takarékra, füllhalgató a fejére, gép lezár, elvonul, tanul.
    Nekem bejött. Ha ötösre nemis, de 2-3-asra simán megirtam, mert annyira frissek voltak az olvasott dolgok, hogy minden a fejemben volt. Volt rá példa, hogy 500 oldalas könyvet bevágtam, azt annyi. (Analóg és Digitális technika)

Érettségire is úgy készültem fel, hogy az utolsó héten olvastam el 3x a tételeket. 4-5ösre sikerült minden. Ja, és még egy fontos taktika részemröl : soha nem izgulok, parázok. Úgy megyek vizsgázni, mintha sörözni mennék haverokkal. Szidtak és piszkáltak is ezért mindig a többiek, akik jegyzetek halmazával érkeztek, remegtek és vörösek voltak, asse tudták fiúk vagy lányok, vizsga elött. Én meg kólát iszogattam, és amolyan Fülig Jimmy style szórakoztattam öket. Most öszintén : nem hót mindegy már az utolsó pillanatban, hogy mit olvasol át? Amúgy meg ha tök parásan, idegeskedve, remegve, 200as vérnyomással mész be, sztem még azt is elfelejted, amit addig tudtál. ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés