Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz nomotmo #6 üzenetére

Akármilyen lehetetlennek tűnik, el kell kezdeni rendbe tenni a dolgokat, később még nehezebb lesz. Azt kell mondanom, hogy a gimivel kicsit sarokba is szorítottad magad. Lesz egy érettségid, de utána csak azzal nehéz lesz elhelyezkedni. Burkoltan benne van az is, hogy egyetemre/főiskolára is készült. Ahova akár be is juthatsz így is, de ott meg fogja magát bosszulni a tanulás hanyagolása. Egy jó középiskolából szerezett tudás nagyban megkönnyíti az első két félévet.
    Ha nincs szükséged a gépre, tedd el valahova máshova, vagy ne a gép előtt próbálj tanulni.

Ahogy leírod, az iskola váltástól eltekintve hasonló cipőben járunk.

A gépedet csak te tudod kikapcsolni, ezt neked kell megtenni. Nézd végig azt a pár oldalt, amit akarsz és kikapcs. Úgy sem lesz több emailed, ha percenként nézed. Ha már elkezded a tanulást és jön pár apró pozitív visszajelzés könnyebb lesz. A jelen sikertelen és visszajelzés nélküli szakaszból ki kell törni. Nem vezet sehova. A megmozdulás a nehéz, utána az egyenletes haladáshoz kevesebb erő is elég.

Azt nem írod, hogy a gépezés miatt fent maradsz-e sokáig. A szellemi teljesítőképességet nagyon visszaveti, ha nem alszol eleget. Volt egy időszakom 2kor feküdtem, 6 kor keltem. Mint a hulla olyan voltam, délután nem fogott már az agyam. 10-kor érdemes már lefeküdni és kialudni magad.

Valami sport űzése is hasznos lehet.

Új hozzászólás Aktív témák