Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Kedves édesapám most ezzel szórakozik, hogy gyámügyön keresztül szivasson minket. Elvileg két éve munkanélküli. 3 diplomával. Feketén dolgozik valami IT cégnél... Ha jól tudom, akkor másfél évig jár segély. Legalábbis nála valami hasonló volt a helyzet. Most velem akar szülőtartást fizettetni, satöbbi. Tehát egy kicsit otthon vagyok ebben a témában (de csak egy kicsit). Ettől függetlenül lehet, hogy baromság ez a része, de 30 órája nem aludtam semmit, 13 órája melózok és a váltásom nem akar jönni.
Lehet, hogy már csak kényszerből jár az agyam mindenféle hülyeségen, miközben megpróbálom elmondani, amit még a hozzászólás elején szándékoztam.
Az előző hozzászólásom lényege viszont nem a munkanélküliek segélyezésének hiányosságaiban, vagy hibáinak részletezésében rejlik. De ezt te is jól tudod.
Szerk:
#444: Apám elvileg 28k-t kapott, de azt 18 hónapig.
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 gamer laptop, i5-11400H, RTX 3050 Ti, makulátlan állapotban+ajándék
- SONY NEX-5N (SONY E bajonett)
- Samsung 870 QVO 8TB - keveset használt, 2026-ig garanciális - 100/100
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest