Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
-
goccer
aktív tag
Szerintem meg aki sokat, sok mindennel játszik, az inkább "igényesebb" lesz, és nem fogja lekötni a futottak még játék, mert tudja, hogy mennyi jobb játék van az adott műfajban, ezáltal ajánlgatni se fogja, ha korrekt. Persze ez nem azt jelenti, hogy csak a bgg toplista lehet ajánlat és semmi más, ugyanis a bgg toplista nem simán a legjobbra értékelt játékokat jelenti, mert erősen súlyoz az értékelések számával. Ezért aztán simán lehet rejtett kincseket találni top500-on kívül is. Ezért lenne tök jó, ha több őszinte youtube reviewer lenne.
Tristis: +1.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
A SUSD + Rahdo + Zee Garcia/Tom Vasel trión kívül mostanában Alex Radcliffe (Boardgameco) videóit szeretem, ő is olyan, hogy sok játékra mondja azt, hogy jó...de nem nagyszerű, ezért megy a kukába (eladásra). Az a filozófiája, hogy rövid az élet ahhoz, hogy "jó", de nem "remek" játékokkal játszunk
A szimpatikus házaspárt én is néztem/nézem, de egyre kevésbé szimpatikusak, már kb minden videójuk szponzorlát, csak úgy a hobby szeretetéből nem nagyon készítenek videót. Persze, ez is egy üzlet, meg kell élni valamiből, de nem ezt kommunikálják.
A múltkor volt egy videó "7 xy legjobb játék" kategóriában, és a végén többem hiányolták, hogy nem említett meg sokkal jobb játékokat, amik beleillenek..na persze, mivel a videó végén elmondta, hogy, ha tetszettek a játékok elérhetőek a .... bolt kínálatában. Szóval a videó címe helyesen: "7 xy legjobb játék a .... bolt kínálatából"....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 db újszerű Schwalbe Big Ben raceguard performance line kerékpár külső 50-622 (28x2.0)
- BONTATLAN PHILIPS EP2220 KÁVÉFŐZŐ JÓÁRASÍTVA
- IKEA LEDSJÖ LED-es falilámpa
- 2 darab GLOBO PACO 15185-3D mennyezeti lámpa LED izzókkal (10000 Ft/db)
- Új, bontatlan SENCOR SHF 3000WH párásító készülék - 2 év magyar bolti garival! -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest