Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Picit fáradt vagyok .Az ébredés még nem teljes.
Tegnap egy eléggé elbaltázottra sikerült a gyerek nap. Kezdődött azzal hogy pocsék idő volt. Kitaláltuk hogy délután elmegyünk egy pizzára közösen mi négyen és mamáék a sógornőmmel. A pizza nem volt finom. Gondoltuk beülünk egy moziba de nem volt kedvünkre való film. Majd kimentünk kis városunk gyereknapi rendezvényére ami egy förtelem volt. Gyakorlatilag az eső miatt egy nulla volt az amit gyereknapi rendezvénynek készült. Szóval csalódott volt mindenki.
Ma nem is tudom hogy megyünk e valamerre..A sógornőmnek konvertálgatom át a star trek enterprise komplett 4 évadát DVD-re hogy meg tudja nézni. Ezzel el leszek egy darabig. Eddig az első évadon jutottam túl.
Közben nehezen de elhatároztam hogy váltom az egész gépemet. Meg is hirdettem a procimat és úgy néz ki el is viszik a ramokkal együtt amit most vettem nemrég. Nem használtam talán őket pár hetet. Így hirtelen kapkodóssá vált körbeszaglászni hogy hol tudom beszerezni az új procit-lapot-ramot. Most ez nagyon nagy váltás lesz mert komplett platformváltáson esek át. Kicsit hirtelen jött ez a váltás.Remélem nem fogom megbánni.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest