Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap ugyan elindultunk dolgozni de az első faluban visszafordultunk mert annyira durva idő keletkezett.. Valami jeges havas szmötyi verte az autót és úgy döntöttem hogy ebben az időben nem fogunk dolgozni. Még délelőtt esett mindenféle halmazállapotban a víz.
A gépet megszereltem. Úgy néz ki egy alapos tisztogatás kellett csak neki. Ezeket a gépeket még úgy készítették hogy javíthatóak legyenek, bár az olajpumpát nem tudtam szétszedni mert volt egy stift amit nem lehetett kioperálni és így csak kiáztatni tudtam a ganyét belőle. Még Röszihez vettem anno légtömegmérő tisztítót és azzal pucolgattam meg. Úgy néztem hogy ez a pumpa nagyjából teljesen olyan mint a 28-as Stihlé. [kép] Elég nehezen jöttem rá a működési elvére de végül sikerült teljesen kitakarítanom.
Ma megyünk mert a havazás elállt és max 7-8cm esettcsak nálunk. A hol dolgozunk viszont sokkal kevesebb ezért nem lesz gond.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Suzuki topik
- EAFC 25
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s