Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Az egész család megfázott. Mindenki köhög és rossz a közérzete. Lehet én fertőztem meg mindenkit mert velem kezdődött az egész kórság.
Tegnap lábrácsot készítettünk majdnem egész nap. Reggel volt egy 2 órás munkánk amikor az öltözőbe a falra készítettünk egy OSB lap háttámlát amit beszigeteltünk. Mára még maradt egy kevés lábrács és kész.
Apám gépét próbáltam meg este még csinálgatni. Elvileg már csak egy új rendszer kell rá vagy a régit megjavítani.
Ma délután jön a tervező aki a háromszög kilátót tervezte. Állítólag nem tud felmenni a daru a kilátóig. DAru nélkül nem tudunk felállítani egy 15m magas építményt. Ez egy 4 emelet magas valami ami csak úgy nem épül fel. Majd meglátjuk mi lesz.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest