Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma kicsit később vagyok mert bealudtunk. Hajnali fél 3.kor felébredtem és piszok nehezen aludtam vissza. Ilyenkor kész kínlódás felkelni órára. Egész éjszaka szakadt az eső és most is zuhog. Mindennek a tetejébe kaptunk egy kis viharos szelet is mellé 3-kor. Már a szél elült csak az eső maradt.
Tegnap 10-ig mi is áztunk de szerencsére utána elállt. Sikerült belambériázni az egész beállót és már csak darenyicáznunk kell. Most nézem hogy jó vacak képeket készítettem. Érik már egy jobb fényképező. Szeretném karira meglepni magunkat egy szuper géppel amivel igazán jó képeket lehet csinálni.
A képeket majd egyben az albumba teszem fel ide ha elkészül.
Ma eső ide vagy oda amúgy is bent lettünk volna a telepen mert rohammunkában ki kell szabni egy újabb huszas beállót. Ezzel végezni kell péntek estére mert szombat-vasárnap fel kell állítanunk egy újabb hatosat amit le is kell lambériáznunk. Most a tempót magasabbra kell kapcsolni mert pár elfelejtett határidő miatt ránk ég a munka. Még jó hogy fél hónapot végiglazáztuk.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest