Hirdetés

2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna

Hozzászólások

(#1651) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Végre van PH! Tegnap reggel nem tudtam belépni ezért szépen ki is maradt a naplóbejegyzésem. Már nem is tudom mi volt tegnap előtt. :F A háziorvost intéztük el. Még nem volt itteni orvosa édesnek mert amióta ide költöztünk nem kellett. Nem az a táppénzcsaló alkat. Ő is szeret dolgozni és nem szeret lógni. Már a pennyben elkezdett érdeklődni hogy kihez kellene leadni a tb. kártyáját. Kiderült hogy sok nővérke és aszisztens jár a pennybe vásárolni. Ez a dokinál derült ki. Édesre rögtön rácuppantak és pillanatok alatt szép kis női pletyka alakult ki. Nagyon sajnálják hogy elmegy szülni mert az egyik legjobb eladó megy el. (mondták ők) Ez nem olyan nyalifali volt hanem így gondolják. Beérett az a sok éves munka amit édes itt eltöltött. A vevők észre veszik ha kedves és nem bunkózik. Jól eső érzés ez édesnek és nekem is. Persze ahogy ő áll a vevőkhöz úgy viszonyulnak ilyenkor hozzá is. Nagyon kedvesek és segítőkészek. Már nem csak cunci hanem édes is kezd igazán gyökeret verni ebben a kisvárosban. Én velük együtt örülök mert miattam költöztek ide távol az otthonuktól és végre itt is otthon érezhetik magukat. Imádom őket!
Tegnap dolgoztam. Lekúpoztam pár élt és még egy kis csatornát is tettem fel. Édes egész nap pihengetett. Jól esett neki hogy nem kellett kimozdulnia, nekem pedig igazán jól esett a munka.
Ma megyünk reggel orvoshoz. Terheléses cukor vizsgálat lesz a program vérvétellel össze kötve. Csak az ilyenkor szokásos laborvizsgálatokat kell letudnunk. Nem is megyek dolgozni. Megyek vele de amúgy sem mentem volna mert a srác akinél dolgozok nem ér rá. Majd hétfőn vagy kedden folytatom. Nem égetően fontos a munka.
Cunci már fent van. Odabújt édeshez. Ilyen egy igazi cicuska.
Szép napot mindenkinek!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.