Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Nyugis éjszakán vagyunk túl. Cunci menetrend szerinti 3 órás ébredése majd visszaalvása ami zavar minket. Elsősorban édest mert ő nem tud vissza aludni ezek után. Ma viszi az apjához hogy az őszi szünet hátra levő részét ott töltse. Most 4 napig csend lesz itthon. Nagyon fog hiányozni!
Tegnap igencsak rövid napunk volt. Mindössze délig dolgoztunk ami lehetőséget adott arra hogy beugorjunk az elkészült jogsimért. Szokásos hivatalos iratfotó van rajta bűnöző arccal.
Tegnap telefonált unokatesóm felesége hogy ma megjön a cserép. Tájékoztattam arról hogy nekem idő közben el kellett helyezkednem szóval csak hétvégente tudnám csinálni a cserepezést amiből kapásból kiesett ez a hétvége mert a másik cserepezést kell befejeznem amit múlt héten kezdtem el. Persze ettől ő sokkot kapott! Nem tudom hol éltek ők de azt hitte hogy otthon várom karba tett kézzel hogy végre nagy nehezen megrendeljék a cserepet és tudjak dolgozni nekik. Egész nyáron rágtam a fülüket hogy végre hozassák oda a fedőanyagot de szartak rám. Most ennyi. Vagy elfogadják ezt a helyzetet vagy keresnek mást a munka elvégzésére...
Sajnos most sem jött össze a cicus. Nem értem hogy késhet 9 napot. Ez van. Picit le vagyunk törve de nem tudunk változtatni a tényeken. Próbálkozunk tovább. Fix munkám már van ami az itthoni nyugalomhoz elengedhetetlen és szerelembe sincs hiány. Már csak várnunk kell a sorunkra. Biztosan nagyon elfoglaltak a gólyák...
Most reggel átkötöttem tálti kötelezőjét. Nyertünk éves szinten több mint 10 rugót ami nem elhanyagolható. Nyami!
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest