- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
TudorVigyor
aktív tag
Elsősorban azért írok, mert a belinkelt rövid közlemény szerintem (felháborítóan) félrevezető. Az érintettek jogszerűen használhatják a szerződésben licenszelt alkalmazásokat ÉS az oprendszert is, ez nem amnesztia, mert ezért az adófizetők fizetnek. DE az oprendszer upgrade verzió, tehát ehhez frissítési alap kell, ehhez nyilván a szoftvergyártó ragaszkodott. A febr. vége előtt vásárolt gépeknél meglévőnek fogadják el a frissítési alapot, csak ennyiben ''amnesztia'' jellegű a program, köszönjük szépen (de legalább ne a minisztérium fogalmazna így, könyörgöm), de még egyszer fontosnak tartom kiemelni, hogy valójában egy üzleti szerződésről van szó, nem bármiféle jótéteményről.
Nem akarlak bosszantani, de még annyit hozzá szeretnék tenni, hogy a megállapodás a szoftverek nem üzleti, hanem tanulmányi célú felhasználásra vonatkozik, és ennek rendszergazdaként nem is felelnél meg. A benti gépeken (beleértve a te gépedet, a munkaállomásokat és a szervert) legális lesz a szoftver, az otthoni gépedet viszont te nem használod tanulmányi célú munkára. Ezt csak azért írtam le, hogy ha mégsem változtat senki a feltételeken, ami nagyon valószínű, akkor legyen valami, amivel nyugtathatod magadat.
[Szerkesztve] -
yamada
csendes tag
eloszor is ha rossz forumba vagyok akkor megkernek 1 moderatort mozgassa at .
roviden az ihm es a microsoft kotott 1 megalapodast hogy az oktatasban hasznalt szg. es az oktatok szg.-ei 2004 febr. vegeig beszerzetteken jogtisztava valik 1 db op rendszer + 1 office ez vonatkozik az oktatok otthoni gepeire is
a microsoft-val folytatott telefon beszelgetesre hogy kikre is vonatkozik pontosan a kedvezmeny : akik pedagogus igazolvannyal rendelkeznek !!!!
ami nekem serelmes hogy pont az iskolai rendszergazdakra nem vonatkozik
mert igaz regebben ezt 1 tanar csinalta masod allasban de ma mar pl nalunk is tobb mint 350 szg van+ a serverek tehat 1 kulonallo allas jott letre
az lenne a keresem aki hasonlo beosztasba dolgozik es hajlando lenne ezert 1 levelet megereszteni az jelezzen vissza
en mar akiket ismertem itt a lakhelyemen ertesitettem es irtam 1 levelet a miniszteriumnak...
a keres lenyege de ez szerintem kiderult hogy a rendszergazdakra is terjesszek ki
az amnesztiat
a cikk :
[L]http://www.ihm.hu/kozlemenyek/kozlemenyek_20040322_1.html[/L]
koszi a segitseget
Aktív témák
- Dell Wyse 5470 laptop (14FHD/Intel/8GB/32SSD/Win11/AkkuX)
- Dell Latitude E6520 laptop (15,6HD+/I5-G2/4GB/250HDD) - AkkuX
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell E6530 laptop (15,6FHD/I5-G3/8GB/500HDD) - Kis hibák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- PS Plus előfizetések
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia