Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Aktív témák
-
Neylon
tag
hi!
-
Neylon
tag
SKV A KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Neylon
tag
sKv*sLyder már regisztrált tag a prohardveren.
-
Neylon
tag
sKv Klán: sör-konyak-vodka számítógépes klán ( CS+Q3A+Starcraft )
-Fejér megye, Pázmánd
-tagok: sKv*sLyder
sKv*Blizzard
sKv*PallMall
sKv*Stricim@ci
sKv*eazy
sKv*Dozer
sKv*Neylon ( jómagam )
- több alklán is létezik: OFCS: orbitális f@sz csapás
GK: getto kids
MKP: mocskos kis pondró
-a klán 2 éve alakult, kb. akkor amikor Pázmándon megnyílt a községi Teleház, és akkortájt kaptunk sokan gépet. -
zsoltee10
addikt
Most vettem észre, hogy a gépem gerincét már beírtam az adatokhoz valamikor :DDD
na mára elég lesz az offolásból, mer' azér'. :D -
anulu
félisten
válasz
zsoltee10 #132 üzenetére
szerinted annak, amit leírtam, akár csak a fele is befér? hiányosan meg nem sok értelmét látom, mert pölö, ha a RAID kártyát nem írom be, akkor azzal kezdhetnek el kötözködni (jogosan), hogy 4 IDE helyre hogy a viharba' nyomok fel 8 eszközt...
kéne az adatlapra egy olyan, ami nem jelenik meg a hozzászólásoknál, de a fórumozók beírhatnák oda a gépüket, így az adatlap lehívásakor megjelenne...
hmmm, lehet, h Parciéknak feldobom ezt az ötletet :P
amúgy azért is vagyok a gépemre rohadt büszke, mert (igaz, hogy szüleimmel lakom, és így alig vannak ''kötelező'' kiadásaim) kb 95%-ban saját pénzből raktam össze. nem kevés lóvéba került, de megérte :)
[Szerkesztve] -
zsoltee10
addikt
LOL :DDD mekkora film..! :)
-
zsoltee10
addikt
amúgy a konfigot be tudod írni az adataid közé. majd beírom én is ha lesz kedvem, mert néha megkérdezik, és ha meg leírom, akkor meg azt mondják, hogy menőzök. :F aláírásba se azért tenném, hogy menőzzek, hanem hogy ne kérdezzék meg, illetve egy adott probléma esetén mindenki lássa, ne kelljen bepötyögni. de ki hinné el, hogy tényleg ezért raknám be...:(
-
anulu
félisten
és hogy ne csak offoljak. az alap témához szólva: elég korrekt gépnek tűnik, bár a codegen táp helyett inkább egy 360W chieftecet vagy 350W coolinket raknék bele. vidkártya megfelelő kompromisszumokkal (max 800x600) akár még jónak is nevezhető. ha jól megy az ASUS -X-es lap, akkor OK. :)
-
zsoltee10
addikt
nekem nincs fenn az sp1, de megy a gép. :)
majd a következő installkor, de akkor már eleve olyan xp-t teszek fel, amiben van sp1 integrálva -
anulu
félisten
régi hozzászólásra válasz: direkte nem raktam be gépem az aláírásomba, ugyanis, igaz, hogy baromi büszke vagyok rá, de nem akarok felvágni vele (meg nem is férne ki 3 sorba :DDD) :) amúgy ha már kérdezted jóval fentebb, akkor leírom :)
szóval: NF7 1.0, 2x512 Samsung DDR, AMD 1700+ @ 2100MHz, Spire Whisperock IV, 30GB WD, 120GB WD Spec Ed, 2x120GB Seagate, Hitachi GD2500 4xDVD-ROM, Pioneer A05 DVD-R(W), C3D R9600PRO (Zalman ZM80HP-A-val (:D)), 2xViPower mobilrack, StLab ATA-RAID kártya, Chieftec TX10W-D, Chieftec 420W, Fujitsu-Siemens C994 19'' CRT monitor, ASUS 6in1 kártyaolvasó, 3x Thermaltake X3 CCFL fénycső, meg egy Realtek 8029-es 10MBit-es hálókari ADSL-nek. Természetesen(?) rounded IDE kábelek.
[Szerkesztve] -
Neylon
tag
SKV KLÁN A KIRÁLY
-
Neylon
tag
szeva klántársam! ugye jó gépem van?
-
sKv=sLyder=
újonc
hi klántársam! ma talizzunk a tházban:)
-
Neylon
tag
Ma felraktam az SP1-t. Várhatok teljesítménynövekedést? és kb mennyit?
-
Neylon
tag
ok, ok nem fogok tuningolni. végülis tuning nélkül is fut minden.
-
törölt tag
Ja és már ne is haragudj de hány mghezen hajtod a procid mert 2200 Mghz a valós sebessége a 3200+osnak tehát nyilván ennél nem sokkal magasabban van a technologia határa amit csak extra hűtéssel fogsz tudni túllépni! Persze pofázok én itt ilyenekről de csak hogy boldogítsalak az én procim is megy 2270-en stabilan pedig csak egy 2100+ -os! u.i lappal
-
maniac
senior tag
A tuning nem ugy mukodik hogy bemesz a boltba megveszed a 2500+os bartont mert azt eddig mindenki feltudta huzni! A gyartok NEM szavatoljak hogy minden procit lehet tuningolni - es ez nincs is igy. Es hogy miert az a gyartashoz tartozik. Megcsinaljak a procit aztan letesztelik. Amelyik megy 3200+as szinten stabilan azt fogjak becsomagoljak es 3200+askent adjak el, amelyik csak 2600+as, vagy 2500+as szinten megy azt eladjak annak. Van amikor annyira nem tesztelik le, es csak 2500+ig tesztelik a procikat mert arra van kereslet, es ilyenkor van az hogy 2500+as procinak adjak azt el ami mukodne 3200+on is tehat sokkal nagyobb hasznuk lenne, ilyenkor van az hogy orulhetsz mint majom a farkanak, ugyanis a procid fesz emeles nelkul megy 3200+kent. Na nalad ugy nez ki hogy a procid egyszeruen nem birja a tuningot mert 2500+t birt, le is teszteltek minden, es annak adtak el. ENNYI. A masik hogy meg lehet az is hogy hamisitott a proci, itt nem arra kell gondolni hogy fogjak a procit, es eladnak egy nemtommilyen hazban keszult prociszeru dolgot adnak el AMD feliratozassal, hanem megvasaroljak a hamisitok a pl 2500+os procikat- thorton, barton - es ha thorton akkor eladjak bartonkent, miutan a 256k+256k-t aktivalizaljak benne, vagy felhuzzak a bartonr 3200+ra es egy kis forrasztgatas utan 3200+nak adjak el. Na a lenyeg az hogy a te egy olyan procit kaptal ki, hogy egyszeruen nem birja annyira a tuningot, minden jo, minden szep, talan csak a VIA-s alaplap az ami gond lehetne, de szvsz az sem nagyon szamit tuningnal, ugyanis ha rendelkezik megfelelo tuningpotenciallal az a kedves aranyos 2500+os procid akkor ebben is feltudod huzni! Tehat most az Igy Jartal eset forog fenn :)
-
Neylon
tag
és miért nem bírja? jó a proci, az alaplap, a hűtő... Mi kell még???
-
maniac
senior tag
mar megkaptad a valaszt: a procid nem birja hosszabb ideig az annyira tulhajtott eletmodot, es ennyi, esetleg meg a ramok idoziteset novelheted - lassithatod - vagy a frekijet viszed le, esetleg a feszt emeled meg - csak nehogy elfustoljon. Egy a lenyeg, vegyel vissza a tuningbol mert nem birja a procid ennyi!!!
-
Neylon
tag
SEGÍTSEN VALAKI.................................................................
-
Neylon
tag
kössz. hát nagy válasz. a bartonok jól tuningolhatóak, az enyém is. de csak a mhz+feszkot emeltem meg. biztos valami mást is be kéne állítani. ez a gép megy 3000mhz csak be kéne még vmit állitani. ezért kérek segítséget.
-
Neylon
tag
Kérlek segítsetek! köszönöm
-
Neylon
tag
tud vki segíteni?
-
Neylon
tag
Sziasztok! van egy kis baj. a tuning után pár nappal kezdődtek a bajok: néha befagy pl.: Quake 3 közben. Mit csináljak? Help!
-
Neylon
tag
Ma poénból rászántam magam egy kis próba tuningra. a Mhz-t 1833-ról 2200-ra raktam, a feszültséget 1.65-ról 1.75 emeltem. semmi fagyás minden rendben csak annyi, hogy 39 fok helyett 45 fokos a proci. szóval ez volt életem első tuningja.
-
aurum
senior tag
válasz
zsoltee10 #93 üzenetére
/*
Tehát: Barton 3200+ 11*200MHz, r8500 315/315: 3dmark2001se: 11500 pont
..........Barton 3600+ 12*200MHz, stb.......................................: 12000 pont.
Abit ic7, 2.8C....: 12000 pont
Abit ic7, 2.8C@3.5 ramok 500-n 2,5-4-4-7, turbo bekapcsolva: 13000 pont
*/
akkor tenyleg jobban jartal volna ha elkurvazod az a penzt :) -
Neylon
tag
Sziasztok! Én csak egy egyszerű kérdést tettem fel, erre szép kis hozzászóláslista alakult ki. ez így nagyon zsír. köszönöm a véleményeket azért örülök hogy elég sok volt a pozítiv vélemény.
-
erdoke
titán
válasz
Alvin_ti4200 #43 üzenetére
Abit?!?!
LOL :DD:DD:DD -
Chip
aktív tag
Off
Mekkora offolasok mennek itt
On
Szerintem is eleg jol lett osszerakva a topicndito gepe.
En is hasonloval rendelkezem csak 9000 Pro van benne. Az NFSU egy kicsit akad nehol. De elvezheto vele minden.
Aktív témák
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Mini PC
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest