Keresés

Aktív témák

• D.Orion

veterán

válasz San398 #43128 üzenetére

Most már itt is! :W

Mai nap leírása:
    7:00kor kelek és látom, hogy nincs net. Tegnap este már szórakozott és lassú volt mint a reumás csiga.

Áramtalanítottam a modemet, kihúztam belőle a telefonba és a gépbe menő tyúkbélt. 1 perc múlva kapott áramot és ezután 23 percig tartott mire ténylegesen rendesen betöltött! 23 perc! :W Addig mind a karácsonyfa villogott össze vissza és ki be kapcsolt! Ezután rádugtam a kábeleket és újabb 10 percig megint össze vissza villogott. Látszólag beállt, de net az nem volt, DNS kiszolgáló nincs hibával... Jól van még egy áramtalanítás és várakozás, majd vissza a konnektorba, minden kábel rajta volt most, de a router direkt nem volt benne a körben még most sem, csak simán az én gépembe ment a netkábel. Újabb csodás 20 perc villogás és tádá 2 percre volt net, aztán megint eldobta. Jól van széthúztam mindent bekötöttem a routert a körbe és még kétszer resiztem a 20-20 perces várakozásokkal és most van net! :W

Gondolom Chernobyl-ban is hasonlóan lomha készülékekkel dolgozhattak, hasonlóan hozzáértő emberekkel. :W

Aktív témák

Hirdetés