Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Zsír új 3 méter hosszú HAMA vga kábel eladó 3k (sosem volt használva csak potyára vettem meg)
1db "új" Fekete Panasonic FDD meghajtó (asus Barebone PC ből lett kibelezve) 1K
Nokia DK5 utángyártott adatkábel 2K
1 DB felfújható zöld UFO kicsivel nagyobb mint egy méteres. 2KKérésre képet küldök mindenről. = 0 K
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
LamerGyuri
senior tag
Mi van itt emberek? Elindítottam hajnalban a lavinát?
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
Zin
őstag
sok...,vip..elado vkinek?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Tom5
addikt
Még jó, hogy éjjeles vagyok a héten. Lesz ám stipistopi.
-
bim
veterán
Mi zajlik itt?
én meg csak most érek haza?shankeesham: Két darab T-System -es fehér ház. Szerintem elég korrekt állapotban. -ebből érdekelne egy ha holnap át tudom venni.
Tom5:
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
válasz Mr.Grincs #7417 üzenetére
lehetséges, hogy őt láttam itt fehérváron egyszer egy kocsiban a pirosnál az anyósülésen?! De ez most komoly.
Jah nekem is megérte a 8GB minőségi memóriáért az a 2L kóla...mod - Biotech-es cuccot mennyiért adod? az a kis narancssárga dobozka, csak nem L-karnitin.
[ Szerkesztve ]
-
shankeesham
tag
Ingyen elvihető. (Na jó, egy nagy üveges Coca Cola ellenében)
2db Sharkoon (2-in-1 kit) neoncső: RGB és Lila színben.
Hozzá 2db Zalman ZM-F1 8cm házhűtő.
[ Szerkesztve ]
vivos voco, mortuos plango, fulgura frango
-
Mr.Grincs
veterán
Biztos hogy lehetséges Elég sokat járok fehérvárra a hugomért Vagy egy ezüst bmw x5 öst láttál vagy egy sötétszürke suzuki ignist És igen egy csomószor volt hogy poénból evittem magammal és berakltam az elős ülésre
muszály volt bekötnöm is mert a súly miatt sípolt a biztonsági övre becsatoló figyelmeztető jelzés[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
shankeesham
tag
Ma az fog jól járni, aki éjszaka netezik, mert akkor tesztelek s775-ös procikat, illetve P35-ös lapokat. Holnap eladósorba kerülnek.
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
válasz shankeesham #7422 üzenetére
Fél fehérvár éjjel a topikot fogja lesni köztük én is.
Mr.Grincs jól emlékeztem, jót röhögtünk mikor megláttuk.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Meg a tesóm barátjával szoktam menni érte és általában ő fogja az elős ülésen és kiteszi az ablakon és integet mindenkinek Csomóan vissza is intenek
-
Skodry
aktív tag
válasz juliabrilke #7385 üzenetére
Jajaj jól látod, két problámám is van
1. Olyan helyen van az svideo rajta (nvidia)ahol nem tudom behelyezni a speckó gépházam miatt
2.Nem olyan a kábelem amit vettem mert hd2600XT hez vagyok felkészítve
Ezért szeretnék egy ati karit nvidiat meg eladom..."Ha ez a nap nem a barátod volt, akkor valószínűleg a tanárod volt!"
-
Tom5
addikt
Esetleg érdekelne valakit egy Terratec Mystify Mamba Gamer egér?! Dobozában minden cuccával. Ár fix 3K
Meg lenne egy ilyen Firewire karim. Már nagyon régóta a szekrényben porosodik.[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
Nyah meg lenne egy ilyen is. Vkit érdekel esetleg?
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #7420 üzenetére
2db Zalman ZM-F1 8cm házhűtő lefoglalva!
-
D.Orion
veterán
válasz shankeesham #7422 üzenetére
Nah ezt most komolyan mondod?
-
shankeesham
tag
válasz juliabrilke #7433 üzenetére
Bim lefoglalta előtted, de küldtem neked egy kiengesztelő privit.
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #7436 üzenetére
Holnap akkor én is megyek majd. A bibi az az, hogy 5-ig dolgozok minden nap. Fél 6-ig odaérhetek?
-
D.Orion
veterán
válasz shankeesham #7436 üzenetére
Hát ez így fasza. Hétvégén digit gépek veszek, úgyhogy sajnos nem tudok stoppolni semmit. Pedig pont P35-ös alapokra és lga775ös procira akartam építeni az új gépet.
[ Szerkesztve ]
-
shankeesham
tag
válasz juliabrilke #7437 üzenetére
Persze gyere csak, fél órán már nem múlik.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #7440 üzenetére
Válasz is ment.
-
shankeesham
tag
válasz D.Orion #7438 üzenetére
Azt is elárulom, hogy 10k lesz az ára a lapnak. 2db van belőle és már az Orthos fut rajtuk.
23h körül megadok minden infót róluk és az első két ember, aki a hozzászólásom után privit küld, hogy neki kell az alaplap, az viheti is. Tehát számít a sorrend. Megnéztem, ha kiskerben venné meg valaki 19k-t kérnének érte.D.Orion --> Ha neked esetleg megfelel a lap a te esetedben beszámítok használt cuccot.
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
válasz shankeesham #7442 üzenetére
Te aztán tudod gerjeszteni az indulatokat. 23h után másodpercenként frissítik majd az oldalt. Nekem a lényeg h találj nagyobb DDR- memóriákat a már meglévők mellé.
-
juliabrilke
veterán
Nekem már be is van írva, hogy "Kell a cucc! Küldök vele kapcsolatban egy privát üzenetet!" szöveg, már csak szinte le kell okézni, ha jó cucc van a láthatáron.
-
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #7444 üzenetére
Betojok mi lesz itt!
-
D.Orion
veterán
válasz shankeesham #7442 üzenetére
Rendes vagy nagyon, köszi. De most csak külső szemlélő leszek, mert nullázom magam hétvégém. Használt cuccok meg max.P2-es gépek vannak. Itt porosodnak 3 hónapja már és senki nem viszi el őket.
[ Szerkesztve ]
-
kem
addikt
válasz juliabrilke #7444 üzenetére
Semmi esélyed... én már a kaputelefon előtt csücsülök laptoppal meg mobilnettel Ha van valami azonnal csöngetek neki
Köszi!
-
kem
addikt
válasz juliabrilke #7449 üzenetére
wehhehe... Akkor szereznem kell valahonnan betárcsázós vonalat. Biztos van a házban valaki aki 1-2 sörért+tüskéért kilógatja a telefonkábelt az ablakon
Köszi!
Aktív témák
- Synology NAS
- Napelem
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Kupon kunyeráló
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest