Hirdetés
Aktív témák
-
Anti666
aktív tag
válasz juliabrilke #11933 üzenetére
Tessék vazzer, vhogy éreztem hogy beletrafáltam, mert húztad az időt, nem akartad beismerni, hehe Meg ki is lehetne egy párja egy Szűz-nek ha nem egy másik föld jegyű? Jó párosítás, ha hiszel benne, ha nem, szerintem. Hasonlóan gondolkodtok, fontosak számotokra a kézzelfogható dolgok, mint pl. pénz, munka, Szűznél karrier, valszeg sokat dolgozik, vagy majd fog, nem tudom hány éves. Abban hisztek, amit saját kezűleg elő tudtok teremteni, nem álmodoztok, nem lebegtek a föld felett. Te valszeg elég jól irányítod a párod, Ő meg néha vitatkozik veled, mert azt szeret Jókat eszel és a sex sem áll távol tőled Mondhatni lételemed.
A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest