- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
-
LordVader80
őstag
igen, és valószínű a csajt is átverték már párszor
most akkor mindenki jegyeztessen be domaint, hogy én utállak xy
és ezzel lenne tele a net....
lehet a srác verte, vagy korábban a srác ment félre csak a csaj visszafogadta, vagy annyi minden lehet, szerintem ez nem egészséges, hogy felrakjuk a másikat csak mert már nem járunk. Ezzel kitolsz a csaj apjával-anyjával, megszégyenítő nekik is, holott lehet, hogy teljesen ártalmatlan. De még ha nem is, akkor is szánalmas
Ez valóban qrva nagy bosszú
a srácnak ettől jobb lett? nem hiszem.
-
-
-
-
-
ent
őstag
Ha rosszul lépsz ki vagy neted megszakad, akor a master szerver úgy látja, hogy még fentvagy.
10-15 perc és aztán okés minden.
Ha netán ezeket nem véled hibnak, akkor a következő dolgot kell csinálni:
Sajátgép -> jobb klikk
Tulajdonsgok
Speciális
Teljesítmény beállítások
Adatvégrehajtás megakadályozása
Itt add hozzá a cod4 m exe fájl-át
Restart -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
De csak mert te ilyen izé vagy hogy mindig csak össze-vissza beszélsz, mindegy hogy mit, csak ne érts egyet a vitapartnerrel...
Szerk: Igen, nekem már volt egy lyukas gumis történetem, de nem lett belőle semmi probléma szerencsére. Nyilván a para meg volt rendesen, de ez most mellékes. Na de mivel nem "lett" semmi, elgondolkodtam hogy lehet hogy steril vagyok vagy akármi. Aztán rájöttem, hogy nem lenne jó ötlet kideríteni, mert ha mégis igaz, lehet hogy felelőtlenebb lennék ilyen téren - meg az is lehet hogy téves lenne az információ, abból meg szintén nem sülne ki túl sok jó...
-
Akkor rinyáljon nekem nő a fogamzásgátlás káros hatásairól, ha nem dohányzik, nem iszik és nem is drogozik...
Egyébként meg "átlagosan" fél évnyi párkapcsolat után érek el addig, hogy NA, 4-5 hónap alatt meg már kiderül hogy ér-e a dolog annyit a nősténynek, hogy tabit szedjen. És ez nem önzés, hanem inkább önzetlenség. Tudom jól hogy mekkora para gumit használni és az egész szex nem ér annyit....
Mert egy lyukas gumi kell aztán az abortusznál enyhén magasabb az esély a meddőségre, mint 10 év fogamzásgátló szedés után. És ez még csak egy gumi volt...
-
-
-
bolcsodal
addikt
Volt egy 9550-es karim Connect3D, passzív bordával. Első dolgom volt lecserélni a hűtést rajta. Azokat az RV360/350-asokat iszonyat módon lehetett húzni. A GPU-t sok esetben 100%-ban meg lehetett rántani, nekem "csak" 250-ről 400MHz-re sikerült. Ha jófajta RAM-ok voltak rajta verhetetlen tuningbajnok kártya volt! Régi szép idők...a jelenlegi karit meg még 10%-ban sem lehet húzni...
-
BobChemistry
őstag
a procival kapcsolatban még néhány gondolat
egy 3200+ A64-ről váltottam a mostanira, és ugye elég jelentős a különbség (2 mag, nagyobb FSB, nagyobb L2 memória, stb...)
de jelentős változást a Crysis-ban, és a CoD 4 esetén tapasztaltamés a 4x00 procikat elég szépen lehet húzni (persze a többit is...)
-
-
-
-
-
-
Hát.. én már csak azt nem értem hogy minek egyáltalán házkutatási parancs?!
A határozat nélküli házkutatás feltételei
Halaszthatatlan nyomozati cselekményként a házkutatást határozat nélkül indokolt és halasztást nem tűrő esetben nyomban elvégezheti az ügyész és a nyomozóhatóság. A határozatot utóbb kötelezően pótolni kell, a jegyzőkönyvben feltüntetve a halaszthatatlanság tényét és az azt megalapozó körülményeket. A határozat nélküli eljárás feltételeit az eljárás alanya nem vitathatja.
Csak kimondják a varázsszót és neked együtt kell működnöd. A mondvacsinált indokról szóló fecnit később is ráérnek megalkotni...
-
-
-
-
-
Rick4
félisten
tegnap este még nyomkodtam a tévét, a kábeles hirdetések között volt egy Kati cukrászda, csorba utca 3 sz. hirdetés, csinálnak tortát de ha kell, zöld tank lesz belőle, vagy szoknyás kislány, vagy stretch limó, ferrari, nyuszi, kismozdony, sztem pingvin nem lesz nekik gond..
-
nap
addikt
Cora/Metro/Tesco/Lidl/Spar erdemes nezelodni
Valamelyikben vettunk mar. Sot, egy idoben rendszeresen. Aszem az edessegek kozott van.
Kb 15cm hosszu es 5 cm atmeroju rudakban van "Szamos marcipan" felirattal celofanba csomagolva, es nem is olyan draga, jol el lehet vele gyurmazni, meg nem olyan rossz megenni sem. Ja es tobb fele szinben is van. -
-
-
-
-
LordVader80
őstag
Levi én vok, és nem T-Kábeles, mint ahogy a neted sem T-kábeles, mert olyan net nincs.
Jól mondja Rhino kolléga, nem raktak fel nálad szűrőt?Szinte elképzelni sem tudom. Bár ezektől az alvállalkozoktól minden kitelik....
Egyik oldalán bemegy a koax a másikon meg 3 kimenet van, egy tv-nek, egy a netnek, egy a rádiónak.
Ha bejössz a feketesas 28-ba adok neked egyet. Fél 6ig vok. -
1. Kellett volna kapnod egy jelszűrő dobozkát, amit a központi jelosztóba, vagy legalább a TV elé be kell kötni. Jelezd a problémád Levinek.
2. [link]
Itt foglalkoznak komolyabb szinten ilyesmivel. De azért nem kell készpénznek venni, mert inkább a legalacsonyabb árat mondják mint a legmagasabbat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NBA és kosárlabda topic
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged